Ero BDC ja Call TransactionBDC vs? Call Transaction

BDC tai Erä Data Communication and call kauppa ovat keinoja rajapinnat tekniikkaa. Yksi voi törmännyt paljon eroja BDC ja puhelun tapahtuma.

Verrattaessa kahta, Erä Tietoliikenteen on vanhin rajapinnat tekniikkaa. Tärkeintä BDC käyttöliittymä on Asynchronous käsittely. Tämä tarkoittaa sitä, että sitä käytetään useiden tapahtumien tiedot. Tässä menetelmässä ei uusi tapahtuma aloitetaan asti edellisen liiketoimen on täysin kirjoitettu tietokantaan. Vuonna Erä Data Communication, istuntojen eivät käynnisty samanaikaisesti.

Toisaalta, tärkeintä Call Kaupan käyttöliittymä on synkroninen käsittely. Tämä tarkoittaa sitä, että sitä käytetään vain yhden tiedon transaktion. Call transaktioiden siirrot tapahtuvat ajankohtana käsittely itse.

Call Transaction, ABAP ohjelma käsittelee virhe. ABAP ohjelma Call Transaction käsitellään myös mukautettuja virheiden käsittelyä ja reaaliaikaista rajapintoja. Vuonna Erä Data Communication, ABAP ohjelma luo istunnon kaikki tapahtumatiedot.

On myös suuri ero tiedonsiirto kehittyy Erä Data Communication and puhelun tapahtuma. Kun Erä Tiedonsiirto siirtojen suuri määrä dataa, puhelun tapahtuma vain siirtää pienen määrän dataa. Toinen ero, joka voidaan nähdä välillä Erä Data Communication and Call Transaction on prosessoriteho. Käsittely on hidasta Erä Data Communication verrattuna käsittelyn nopeutta puhelun tapahtuma.

Kun käsitellään virheitä, molemmat Erä Data Communication and call kauppa on omat vaatimukset. Vaikka virhe loki luodaan Erä Data Communication, virheet on käsiteltävä erittäin avoimesti.Toinen ero, joka on nähty on tiedonsiirtoon. Vuonna Erä Data Communication, data ei päivitetä, jos istunto on täysin käsitelty. Toisaalta, tiedot saa automaattisesti päivittyvät puhelun tapahtuma.

Yhteenveto

1. Tärkeintä BDC käyttöliittymä on Asynchronous käsittely. Toisaalta, tärkeintä Call Kaupan käyttöliittymä on synkroninen käsittely.

2. Soita transaktioiden siirrot tapahtuvat ajankohtana käsittely itse. Vuonna BDC, ei uusi tapahtuma aloitetaan asti edellisen liiketoimen on täysin kirjoitettu tietokantaan.

3. Kun Erä Data Communication siirtojen suuri määrä dataa, puhelun tapahtuma vain siirtää pienen määrän dataa.