Ero iPhone5 ja Samsung Galaxy S3Iphone5 vs Samsung Galaxy S3

Vuosi 2012 oli luultavasti yksi lämmitetty vuotta kilpailu, joka on tullut olla välillä Apple ja Samsung he taistelevat hallitsevat älypuhelin markkinoille. Tämä on vuosi, ilmestyi kaksi puhutuimmista puhelimista, Samsung Galaxy S3 ja iPhone 5. Mitkä ovat tiedot, jotka kukin puhelin on ja miten ne vertailla keskenään. Tarkastelu Alla tarkastellaan erityispiirteet jokaisen puhelimen ja miten ne eroavat toisistaan. Vapautuminen näistä kahta puhelinta tehtiin vieläkin voimakkaampi sen toteuttamista puvun että Apple oli jätetty rikkomista tuotteidensa Samsungin, jossa tuomioistuin tilaus Samsung maksaa Apple melko huomattavan määrän rahaa.

Galaxy S3 teki aloitteen käynnistää ensin asetetaan tavoite, että iPhone 5 oli vastaamaan. On sanottava, että se oli todellakin suuri tehtävä on tähdätä olla markkinajohtaja ja epäilemättä S3 ei saavuttaa kuluttajille sen ja markkinoiden hinnoittelua.

Yksi niistä asioista, jotka tekivät S3 ainutlaatuiseksi se, että se tuli täysin uusi muotoilu toisin kuin edellinen muotoilu oli todella neliön näytti, että oli S2. S3 mukana tuli hieman soikea muotoilu näytti valittaa kuluttajille.

 S3 suunniteltiin mukana 4. 8 tuuman näyttö, joka on yhä kova ja naarmuuntumista gorilla lasi, joka mahdollisti tarkkuus erinomainen näytöstä. Puhelin toimii käyttäen Ice Cream Sandwich Android-käyttöjärjestelmä; kautta Jelly Bean versio samasta ohjelmasta toimivat edelleen varsin hyvin sen kanssa. Puhelin toimii sijoitukset 1. 4 GHz prosessori sekä 1 Gt RAM. Säilytystä varten puhelimen mukana tulee oletuksena kapasiteetti on 16 Gt. Jos lisätilaa tarvitaan varastointi, Micro SD-kortti voidaan käyttää laajentaa kapasiteettia jopa 64 Gt. Puhelimessa on kaksi kameraa sitä. Yksi näistä on takana kamera, joka tulee 8 MP, joka mahdollistaa ottaen suuri silti ja liikkeet laukausta. Edessä on 1. 9 MP kamera, joka on erityisesti sijoitettu sinne korvaus on Conferencing käyttämällä puhelimen.

Iphone 5 toisaalta oli puhelin julkaistiin useita hienosäädön iPhone 4S. Tämä puhelin oli kevyempi, parempaa laitteiston ja ohjelmiston verrattuna 4s. Näytön koko iPhone 5 on 4 tuumaa ja on LED-näyttö, joka toimii 640 x 1136 resoluutiolla. Tämä päätöslauselma pystyy tuottamaan 441 pikseliä pieni näyttö mukaan Apple. Puhelin toimii iOS 6 vaan päivityksen iOS 7 on myös mahdollista. Puhelin toimii on 1. 2 GHz käsitellä core prosessori ja 1 Gt RAM-muistia. Tämä puhelin kuten muidenkin iPhone tulee oletuksena sisäinen tallennuskapasiteetti 16, 32 ja 64 Gt, joka on ei-laajennettavissa. Puhelimen mukana tulee myös Siri joka on hakemuksen Puhekomennot joka otettiin käyttöön vuonna iPhone 4S. Suurin haaste, että tämä puhelin edessä oli karttojen ominaisuuksia, jotka oli ongelmia aluksi, mutta ongelma korjattiin. Latausjärjestelmä puhelimessa on myös muutettu pienemmälle kompaktimpi järjestelmä.

YhteenvetoIPhone 5 ja S3 ovat todennäköisesti kaikkein markkinoidaan puhelimissa vuonna 2012

IPhone 5 oli yleensä nipistää 4S

S3 tuli yleisiä reengineering puhelimen

S3 toimii yhdessä 1. 4 GHz prosessori sekä 1 Gt RAM

IPhone 5 toimii yhdessä 1. 2 GHz käsitellä core prosessori ja 1 Gt RAM-muistia