Ero VDS ja VPSVDS vs VPS

Kun yhä useammat yritykset tulevat verkossa saatavilla, on ilmeistä, että tarve halvalla palvelin hosting on hyvin tuottoisa. Helpoin tapa tehdä tämä on kautta virtualisointi. 'VDS', joka on lyhenne sanoista 'Virtual Dedicated Server,' ja 'VPS', joka on lyhenne sanoista 'Virtual Private Server,' kaksi termiä tiiviisti virtualisoinnin. Kaksi melko tarkoittavat samaa asiaa; mutta yleisessä käytössä, VDS käytetään viittaamaan korkeamman tason VPS.

VDS luotiin aikana alkuaikoina virtualisointi, mutta ei onnistunut saalis suosittu käyttö. VPS luotiin myöhemmin, mutta se levisi laajalle enemmän ohjelmistovalmistajat käytti termiä niiden ohjelmistoja. Vaikka kaksi saavuttaa melko sama asia, on vielä pieni ero VDS ja VPS miten ne resursseja.

VPS, resurssit yhdistettiin, ja ohjelma jakaa oikea määrä kunkin esiintymän yksityinen palvelin. Vaikka on olemassa rajoja, se on yleinen käytäntö asentaa enemmän tapauksia kuin mitä laitteisto voi todella mahtuu. Ylläpitäjä olettaa, että kaikki esiintymät on toimii huippu samaan aikaan. Vuonna VDS, resurssit allokoidaan ovat kiinteitä, joten useita tapauksia asennettu tietyllä laitteisto ei ylitä todellisen kapasiteetin laitteisto.

Ensisijainen etu VDS on, että riippumatta siitä, onko liikenne on huipussaan varten muissa tapauksissa, et saa mitään viivettä palvelimella. Koska resurssit ovat kiinteitä, tapauksia ei voi loukata toisiaan 'resursseja. Mutta koska harvempien tapauksissa voidaan asentaa tietyn laitteiston kanssa VDS, se on arvokkaampi kuin VPS. Pieniin käyttäjiä, VPS on vielä syytä koska todennäköisyys useita tapauksia korkeimmillaan on melko harvinainen ja ei pitäisi vaikuttaa sivuston.Useimmissa tapauksissa, VPS ja VDS ovat pohjimmiltaan sama asia. Niille, jotka ovat juuri aloittamassa, sinun pitäisi valita palvelu, joka sopii tarpeisiisi melko hyvin. Voit vain siirtyä myöhemmin parempaan laitteiston kun 've outgrown resursseja, jotka voivat saada aikaan virtualisaatiopalveluiden.

Yhteenveto:

1. VDS voidaan käyttää viittaamaan kalliimpiin VPS.
2. VPS käyttää jaettua resursseja kun VDS doesn 't.