Ero Blackberry pelikirjan ja Samsung Galaxy S TabletBlackberry pelikirjan vs Samsung Galaxy S Tablet

Sen lisäksi ikonin iPad tabletti, Samsung Galaxy S Tabletit ovat luultavasti suosituin niistä tänään. Kun kenttä on jo asetettu, let 's miten Blackberry pelikirjan reilun mukana kilpailussa. Suurin ero Blackberry pelikirjan ja Galaxy S Tabletit on kooltaan, tai valintoja kokoa. Ohjekirja tulee yhdessä 7 tuuman versio, joka ei voi olla riittävän suuri joillekin ihmisille. Samsung tarjoaa Galaxy S Tablet klo 7 tuuman muodossa tekijä, mutta myös valintoja muodossa 7. 7 ja 10,1 tuuman mallit. Jos olet jälkeen suuremman näytön, sitten Galaxy S Tablet on tie.

Toinen merkittävä ero Blackberry pelikirjan ja Samsung Galaxy S Tablet on käyttöjärjestelmä. Galaxy S Tabletit käyttää suosittu Android-alustan, joka on kasvanut erittäin kypsä käyttöjärjestelmä vain pari vuotta. Sen sijaan Blackberry meni oman käyttöjärjestelmän nimeltä Blackberry Tablet OS, siinä toivossa luoda kytkösmarkkinat aivan kuten miten Apple on kuvattu omaansa. Mutta pelikirjan on jyrkkä nousu sen edellä puutteen vuoksi kolmannen osapuolen kehittäjille, jotka ovat valmiita sukeltaa uudelle alustalle. Useimmissa kehittäjät jo luovat ohjelmistoja Android ja iOS, se ei ole kovin todennäköistä, että ne menevät kolmannelle. Kasvu Blackberry Tablet OS on myös erittäin hidas verrattuna Android, joka vapauttaa pari pääversioita vuosittain.

Laitteiston kannalta, jos alennus kokoerot, on vain yksi merkittävä ero pelikirjan ja Galaxy S Tabletit; ja se on saatavilla solukkoverkkoyhteyksistä. Kaikki Galaxy S Tabletit on WiFi, mutta joissakin malleissa on myös matkapuhelinmodeemi korkeammin kustannuksin. Näin voit muodostaa yhteyden Internetiin, kunhan olet matkapuhelinverkon signaalin. Puute matkapuhelinmodeemi Blackberry pelikirjan tarkoittaa, että olet rajoitettu WiFi kuormittajat nauttia verkon toimintaa, kuten web surfing ja vastaavat.Yhteenveto:

 

Pelikirjan on 7 tuuman tabletti, kun taas Galaxy S Tablet on saatavilla eri kokoja

Pelikirjan käyttää Blackberry 's oma käyttöjärjestelmä, kun Galaxy S Tablet käyttää Google' s Android