Ero USB 2. 0 ja USB 3. 0 USB 2. 0 vs USB 3. 0

Aivan kuten mikä tahansa muu tietotekniikkaa tai muuta teknologiaa, että asia, aika saaliiden kanssa, ja nykyinen erittelystä astuu riittämättömiä ja tulevia käyttötapoja. Tämä pätee USB (Universal Serial Bus), ja se on mennyt läpi pari päivityksiä parantaa sen suorituskykyä. Uusin versio on USB 3. 0, ja se on kaikkein radikaali muutos kannalta ominaisuuksia ja suorituskykyä. Paras ominaisuus USB 3. 0 on nopeuden, ja se on suurin ero näiden kahden välillä. USB 2. 0 lisätty 'Hi-Speed', joiden enimmäisnopeus on 480 Mbit / s tai 60MB / s. Sen sijaan USB 3. 0 kerrannaiset että yli viisinkertaisesti sen 'Superspeed' transfer mode saavuttaa 400MB / s tai 3. 2Gbit / s maksimi suoritusteho.

Sen lisäksi parannuksia nopeuden, USB 3. 0 lisää myös suurin teho, joka voidaan tehdä laitteilla. USB 2. 0 vain antaa 100mA kohden kuormitus vallan. Vaikka määrittelemättömät laitteet voidaan vain vetää yhden yksikön teho, konfiguroida laitteita voi piirtää 5 yksikköä yhteensä enintään 500mA. USB 3. 0 lisää kohti kuorman 50% 150mA ja suurin yksiköt voidaan vetää 6; johtaen kaiken enintään 800mA. Suurempi määrä voimaa, joka voidaan vetää on hyvä asia laitteille, jotka tarvitsevat hieman enemmän kuin 500mA, koska ne eivät enää tarvitse tukeutua erillisen virtajohdon. Mutta tämä ei ole niin hyvä uutinen kannettavat joka pitää antaa suuremman määrän virtaa.

Jotta voitaisiin saavuttaa suurempi tiedonsiirtonopeus, jonka 'Superspeed,' lisää johtoja lisätään. Sen lisäksi neljä johtoa jo todettu USB 2. 0 kaapelit, USB 3. 0 lisää neljä, jotka ovat tarpeen vain hyödynnettäessä 'Superspeed.' Liittimet ovat myös muutettu, jotta tarvittava liitäntä ylimääräisiä johtoja. A-liitin ei ollut 't muuttunut liikaa ja silti sopii vanhan USB 2. 0 isännät. Ongelmana on B-liitin, joka ei enää sopii USB 2. 0-laitteet. Tämä doesnt' t tauko yhteensopivuus, vaikka, ja voit silti käyttää USB 3. 0 laitteet USB 2. 0 isäntien kautta joko kaapelin tyyppi tai USB 3. 0 isännät USB 2. 0-laitteet USB 2. 0 kaapelia. Mitä voit 't vain liittää USB 2. 0-laite USB 3. 0 kaapeli riippumatta siitä, onko isäntä on USB 2. 0 tai USB 3. 0.Yhteenveto:

1. USB 3. 0 on paljon nopeampi kuin USB 2. 0.
2. USB 3. 0 tarjoaa enemmän valtaa laitteita kuin USB 2. 0.
3. USB 2. 0 käyttää neljää johdinta, kun USB 3. 0 käyttää kahdeksan johdot ja kilpi.