Ero Mozilla Firefox ja Internet ExplorerMozilla Firefox vs Internet Explorer

Jokainen, joka 's ollut internetissä tietää, mitä Internet Explorer on. Internet-selaimet ovat olennainen osa täysin hyödyntää Internetin täysillä. Mutta meillä on myös muita vaihtoehtoja ja yksi niistä on Mozilla' s Firefox. On suuri ero mutta kun se tulee suosio Internet Explorer on edelleen eniten käytetty selain maailmassa Firefox kaukana toinen.

Tärkein syy suosion Internet Explorer on sen saatavuus. Se mukana tulee jokaisen Windows-version ja käyttäjät voivat yksinkertaisesti päivittää uusiin versioihin, kun ne tulevat saataville. Koska Windows on suurin käyttöjärjestelmä henkilökohtaisten tietokoneiden, Internet Explorer on jo niin valtava etu. Firefox on esiasennettuna tietyissä Linux, mutta niitä käytetään melko pieni osa tietokoneita. Jos haluat Firefoxin Windows-, sinun täytyy ladata asentajalle; yleensä kautta Internet Explorer.

Eräs haitta Internet Explorer on sen kyvyttömyys työskennellä muissa käyttöjärjestelmissä. Kuten Microsoft luotu Internet Explorerin Windows-ohjelmiston, se vain toimii Windows. Toisaalta, on olemassa versioita Firefox for Windows, Mac-ja jopa eri Linux.

On monia syitä, miksi Firefox, ja muita vaihtoehtoisia selaimia, voimissaan; ensimmäinen on nopeus. Internet Explorer on yksinkertaisesti liian hidas, kun se tulee tekee sivuille. Oikean optimointeja, Firefox voi ladata samoilla sivuilla monta kertaa nopeammin. Toinen näkökohta on turvallisuus. Koska suosituin selain, haittaohjelmat kooderit ovat todennäköisesti kohdistaa heikkoudet Internet Explorer kuin millään muulla selaimella. Vaikka suosio nämä kaksi ovat yhtä, Firefox olisi edelleen turvallisempi vaihtoehto kuin Microsoft on usein hidasta vastata kauneuspilkku nämä tietoturva-aukkoja.Firefox on edelleen yksi parhaista vaihtoehdoista ihmisille, jotka ovat kyllästyneet Internet Explorerin avulla. Vaikka Firefox on käynyt läpi joitakin ongelmia optimoimaan nopeutta ja suorituskykyä, nämä ongelmat odotetaan puututtava seuraavan version Firefox. Silti tällaisia ​​ongelmia, jossa nykyisistä julkaisuista, Firefox on edelleen paljon parempi kuin Internet Explorer.

Yhteenveto:

1. Internet Explorer on suosituin selain, kun Firefox on vain toinen
2. Internet Explorer on kytköksissä Windows, kun Firefox ei
3. Internet Explorer on saatavana vain Windows, kun Firefox on saatavilla myös muille käyttöjärjestelmille
4. Internet Explorer on hidasta kuin Firefox