Ero Adwords ja PPC



Adwords vs PPC

Aivan kuten maailma, raha tekee Internetissä go round. Mutta miten tämä saavutetaan, kun useimmat sivustot eivät vaadi minkäänlaista maksua voit käyttää niiden palveluja? Vastaus tähän on mainoksia. Yritykset maksettava maksu jotta antaa heidän mainokset näkyvät tiettyjen sivustojen jotta houkutella sivuston 's kävijöitä napsauttamaan mainoksia ja vierailla sivustoissa. Pay per click tai PPC on yksi järjestelmistä, kun näytetään verkossa mainoksia. Se lataa mainostajan jokaisesta osoita, että sen mainoksia saada sijasta tuhannen näyttökerran, joka oli standardi ennen käyttöönottoa PPC. Adwords on yksi niistä palveluista tarjoamat Google, joka tarjoaa PPC mainonnan. ennen PPC, Google myös käytetään pääasiassa CPM kohteeseen mitata määrä pitäisi periä.

Vaikka Adwords on luultavasti suosituin, kun se tulee PPC mainonta, se ei ole ainoa koska on olemassa muita yrityksiä, jotka tarjoavat samantyyppistä palvelua. Luettelo sisältää muita ohjelmia jättiläisiä kuten Microsoft, Yahoo ja Facebook muutamia. Luultavasti suurin tehdä Adwords on se, että se omistaa Google, joka omistaa myös suurimman hakukoneen samannimisen. Tämä tarjoaa Adwords asiakkaille hyötyä mainonnan Google-hauissa; tarjoamalla heille kohdistettuja mainoksia tietyille henkilöille ja erityisiä tarpeita. Suuryritysten, vaikka se on yleinen käytäntö käyttää enemmän kuin muutama mainospalvelut, jotta laajempi online läsnäolo.



PPC ei ilman vikoja kuin vuosien varrella, jotkut ihmiset ovat käyttäneet tätä automatisoidulla ohjelmisto tuottaa valtavia määriä napsautuksella. Tämä ei ole sallittua käytäntö ja kaikki kustantaja, joka käyttää näitä tekniikoita lisätä tulojaan todennäköisesti saada kielletty. Adwords on todennäköisesti yksi tiukemmat yrityksiä, kun se tulee, mitä voit mainostaa. Asiat, jotka liittyvät hakkerointi ja useimmat lääketieteellisiä termejä ei saa mainostaa. Myös nimiä ja sanoja, jotka ovat tavaramerkillä kilpaileva yritys ei sallittaisi Adwords.

Yhteenveto:
1. Adwords on mainonnan Googlen tarjoama kun PPC on eräänlainen online-mainonta järjestelmän
2. Adwords ei ole ainoa mainonta palvelu, joka käyttää PPC