Ero Algebra ja trigonometriaAlgebra vs. Trigonometria
Sekä algebran ja trigonometrian ovat matematiikka asian joukossa lukiolaiset tulee tutkia ennen valmistumista. Nämä kaksi aihetta voi myös opettaa korkeakoulutasoisen kursseja, vaikkakin enemmän tarkkuutta. Nämä kaksi matematiikka aiheet ovat tärkeitä oppia ja vahva tuntemus molempien tarvitaan edeltävien tahansa hammaskivi kursseja.

Algebra ja trigonometrian voi olla myös sovelluksia monilla reaalimaailman työt, kuten rakennus-, suunnittelu ja arkkitehtuuri. Vaikka oppiminen joko aihe voi olla vaikeaa joillekin, on monia resursseja auttaa; ohjaajien ja online matematiikka apu ovat kaksi, jotka tulevat mieleen.
Algebra on tutkimus sääntöjä, yhtälöitä ja polynomit matematiikasta. Tavoitteena on manipuloida numeroita ja muuttujia ratkaista tietyn matemaattinen yhtälö. On olemassa erilaisia ​​algebran, jotka voidaan tutkia: alkeis- algebran, abstraktin algebran, lineaarialgebra, ja jopa algebrallinen geometria.

Elementary algebra on johdantona mikä algebran on, ja tämä on silloin, kun muuttujat ja yhtälö käyttö otetaan käyttöön. Se on yleensä opetetaan edellytyksenä abstraktin algebran. Abstraktin algebran pidetään korkeampaa matematiikkaa ja sisältää sarjaa, kommutatiivinen ominaisuudet ja assosiatiivisia ominaisuuksia.

Algebra myös käyttää kokonaislukuja, rationaaliluvut ja kokonaislukuja sisällä yhtälöitä, joten nämä pitäisi oppia ennen mitään algebran opetusta. Voidakseen tehdä hyvin algebran on oltava vahva käsitys kokonaislukuja, kerto-, jako, sekä yhteen- ja vähennyslaskua. Tyypillisesti algebra on esitelty ennen trigonometrian koulutusjärjestelmien koska se on perusta muunlaisia ​​matematiikkaa.
Trigonometria on alue matematiikan joka käsittelee kolmioita ja mittaukset sivut ja kulmat on kolmioita. Jokainen kulma sisällä kolmio mitataan asteina. Trigonometrian, algebra on usein sisällytetty, koska käyttö muuttujat voivat olla läsnä, niin vankka ymmärrys algebran suositellaan ennen sitoutumista tutkimuksen trigonometrian.On olemassa kolme pääasiallista yhtälöitä, jotka ovat työskennelleet jotta löydettäisiin puolin ja kulmat kolmion: sini, kosini ja tangentti. Puolin kunkin kolmion on joko kutsutaan hypotenuusaa vieressä, tai päinvastoin, riippuen kyseinen kulma. Keskeinen periaate trigonometrian on, että kaikki kulmat kolmion yhtä 180 astetta.
Algebra ja trigonometrian ovat molemmat toisiinsa aiheiden matematiikassa sekä molempien alueiden on välttämätöntä menestys tahansa pyrkimyksessä, joka vaatii matemaattista taustaa.
Yhteenveto

1. Algebra ja trigonometrian ovat aiheita matematiikan. Algebra on tutkimuksen matematiikan sääntöjen, yhtälöitä ja muuttujia. Trigonometria käsittelee kolmiot ja niiden mittauksia.
2. On olemassa kaksi päätoimialaa algebran: alkeis- ja abstrakteja, ja molemmat ovat valmistautuminen hammaskiven kursseja.
3. Trigonometria käyttää sini, kosini ja tangentti ratkaista yhtälöitä. Algebra opettaa sarjaa, kommutatiivinen ominaisuuksia, ja assosiatiivinen ominaisuuksia.