Ero Malware ja VirusMalware vs Virus

Aina syntyy ongelmia tietokoneessa, useimmat ihmiset ovat usein nopeita syyttää virus. Tämä johtuu todennäköisesti siitä virukset ovat ensimmäisten joukossa, ja on suosituin joukossa tietokoneen uhkia. Koska kaikki tietokoneen uhkia ovat virukset, uudempi Termin keksi kattaa niitä kaikkia; haittaohjelmia. Suurin ero näiden kahden käsitteen on niiden kattavuuden kaikki virukset malwares mutta eivät kaikki malwares ovat viruksia. Troijalaisia, matoja, keylogger, ja monet muut, mutta ei viruksia, on myös ryhmitelty haittaohjelmia.

Joten mikä erottaa virus muilta haittaohjelmia? Vastaus tähän kysymykseen on, miten virus toimii. Virus toimii aina kulissien takana ja käyttäjät eivät tiedä, ovatko he saaneet tartunnan vai ei; ellei heillä ole toimiva ja päivitetty virustorjuntaohjelma asennetaan omalle tietokoneelle. Vaikka muut malwares kuten matoja myös toimia tällä tavalla, useimmat don 't. Troijalaisia, vakoiluohjelmia, ja monet muut toteuttavat ne hyväuskoinen käyttäjät, jotka odottavat niiden olevan jotain muuta. Virukset myös isäntä tiedostot tartuttaa. Ottaa isäntä tiedosto tarkoittaa sitä hieman vaikeampi havaita, koska ei ole olemassa erillisiä tiedostoja verrata. virus vetoaa myös isäntä tiedosto voidaan ajaa voidakseen toteuttaa sen koodin. hyvä tapa välttää virukset on saa järjestää tiedostoja, joiden alkuperää et varma. Muut malwares eivät ole riippuvaisia ​​isäntä tiedostoa ja muita keinoja saada teloitettiin. Jotkut käyttävät kikkailu naamioitu valokuvan tai videon joka näyttäisi mielenkiintoista käyttäjille.

Vaikka virukset ovat edelleen merkittävä uhka verkon turvallisuus, se ei ole ainoa kuin monet muut malwares olemassa. Useimmat uhkia, jotka syntyvät tietokoneet eivät ole viruksia. Teknisesti oikea, se on parempi käyttää termiä haittaohjelmia sijaan virus. Useimmissa tilanteissa, monet asiantuntijat vain antaa väärän termin käyttöä viruksen maallikkopiireissä.Yhteenveto:

  1. Virus on yksinkertaisesti eräänlainen Malware