Ero iGoogle ja Google Chrome iGoogle vs Google Chrome

iGoogle ja Google Chrome on kaksi Googlen tuotteita, jotka näyttävät melko samanlaisia ​​aluksi, mutta kun kaivaa syvemmälle, näet, että ne ovat hyvin erilaisia. Tärkein ero niiden välillä on se, mitä ne pohjimmiltaan ovat. Google Chrome on selain, joka voi käyttää korvikkeena muiden selaimet, kuten IE8, Firefox, Opera, ja tällainen. Sitä käytetään pääasiassa Internetiä, mutta on olemassa monia muita käyttötapoja sen. Toisaalta, iGoogle ei ole ohjelmistotuote mutta tarjoama palvelu Google. Se tarjoaa käyttäjille henkilökohtaisen sivun joka on konfiguroitavissa vastaamaan tarpeita ja haluaa käyttäjän. Se on usein asetettu kotisivu palvelemaan portaalin. Voit käyttää Google Chromea tai jollekin muulle selaimista edellä.

Yksi syy, miksi ihmiset sekoittavat kaksi on vähän ohjelmia, jotka käyttäjät voivat halutessaan sisällyttää joko tuote. iGoogle kutsuu niitä aparaatti, Google Chrome kutsuu niitä sovelluksia, mutta ne ovat samat toiminto. Ja olet todennäköisesti löytää gadget, joka tekee täsmälleen sama asia kuin sovelluksen ja päinvastoin.

Yksi merkittävä ero iGoogle ja Google Chrome on sijainti ohjelmisto. iGoogle sijaitsee Googlen palvelimille ja voit käyttää vain niitä käyttämällä selaimen. Koska Google Chrome on selain, se on asennettava tietokoneeseen ennen kuin voit jopa käyttää sitä. Sitten on ohjelmistopäivitykset että sinun täytyy rutiininomaisesti asentaa; vaikka selain tekee suurimman osan työstä puolestasi. Koska iGoogle sijaitsee etänä, käyttäjät Don 't tarvitse tehdä päivittämistä itse. Kun Google päivittää palvelimet, jokainen saa korjatun version.Yksi asia sinun täytyy olla, jotta käyttäjä iGoogle on internet. Kuten ehkä jo arvata edellä kohta, internet-yhteys tarvitaan yhteyden Googlen palvelimiin. Koska Google Chrome sijaitsee paikallisesti, et todella tarvitaan Internet-yhteys jotta siitä olisi hyötyä. Jos käytössä on paikallinen Web-palvelin voi silti käyttää Chromea. Vaikka, joilla ei ole internet-yhteys poistaa 90% tarkoitus verkkoselaimen kuten Google Chrome.

Yhteenveto:

1. iGoogle on henkilökohtainen kotisivu, kun Google Chrome on selain
2. iGoogle on aparaatti, kun Google Chrome on sovellusten
3. Tarvitset Google Chrome asennettu tietokoneeseen, mutta ei iGoogle