Ero Blackberry OS 6 ja Blackberry OS 6 1Blackberry OS 6 vs Blackberry OS 6. 1

Blackberry OS 6. 1 tunnettiin päivitys, joka kasvoi liian iso. Se oli aluksi pieni päivitys näkyvä Blackberry OS 6, mutta muutosluettelon piti kasvaa ja kasvaa. Vaikka alun perin tunnettu Blackberry OS 6. 1, Blackberry vihdoin ilmoittanut sen olevan Blackberry OS 7 aikana sen julkaisua. Jotta Johdonmukaisuuden vuoksi let 's keep niistä puhutaan Blackberry OS 6 1.

Pari uusia ominaisuuksia Blackberry OS 6 1 ovat HD-videotallennus ja NFC. HD-videotallennus luultavasti tarvitse enää selitystä lähes kaikki älypuhelimet nykyään tarjota sitä jossain määrin. NFC tai Near Field Communication, on suhteellisen uusi tekniikka, joka on tarkoitus korvata luottokortteja ja vain edellyttää, että käyttäjä tuo hänen puhelimeen lähellä anturi voidakseen maksaa ostoksia. Tämä ominaisuus on jo esiintynyt Google 's Android.

Suorituskykyä koskevien, Blackberry OS 6. 1 ei pihistellä. Ensimmäinen parannus on käyttöliittymän. Called Liquid Graphics Interface, se on merkittävä uudistaa vanhentuneen rajapinnan Blackberry OS 6 Se integroituu kosketusnäyttö valmiudet tekemään kokemuksesta luonnollisemmalta. Toinen parannus on web-selaimessa. Web-selain Blackberry OS 6 1 on huomattavasti nopeampaa, virtansa parempi laitteiston tarvitsemat Blackberry OS 6. 1. Uusi selain sisältää myös uusia ominaisuuksia, kuten HTML 5, parannettu Java moottori, ja kattavampaa tukea ominaisuuksia, kuten ' puristaa 'ja' zoom '. Jälleen nämä ominaisuudet ovat jo arkipäivää muissa älypuhelimissa. Joten Blackberry OS 6 1 vain pelaa catch-up kanssa muun maailman.Jotain kannattaa ottaa huomioon se, että Blackberry OS 6 1 ei tarjoa legacy tukea. Joten vain uudet laitteet pystyvät toimimaan tämän uuden käyttöjärjestelmän. Vanhemmat laitteet, jotka kulkevat Blackberry OS 6, jopa ne, jotka julkaistiin juuri ennen uuden käyttöjärjestelmän, ei voi päivittää. Tämä ei varmasti ole hyvä uutinen niille, jotka 've äskettäin saanut niiden Blackberry.

Yhteenveto:

1. Blackberry OS 6. 1 on todella tunnetaan virallisesti kuin Blackberry OS 7.
2. Blackberry OS 6 1 kykenee HD videotallennus kun Blackberry OS 6 ei.
3. Blackberry OS 6. 1 tukee NFC kun Blackberry OS 6 ei.
4. Blackberry OS 6 1 grafiikka on parantunut verrattuna Blackberry OS 6.
5. Blackberry OS 6. 1 on parannettu selain Blackberry OS 6.