Ero OS X ja WindowsOS X vs. Windows

Käyttöjärjestelmä on tärkeä silta koneen ja henkilö käyttää sitä. Kaksi suosituinta käyttöjärjestelmien tietokoneet ovat OS X ja Windows. Suurin ero Windows ja OS X on tietokone, voit käyttää sitä. OS X on yksinomaan Applen tietokoneissa, joka tunnetaan yleisesti nimellä Macit, kun Windows on periaatteessa mitään henkilökohtainen tietokone mistä tahansa yritys. Seurauksena suoran valmistajien välisen kilpailun, tietokoneita, Windows voi ostaa huomattavasti edullisemmin kuin Macit jotka kulkevat OS X. Voit myös hankkia Windows erikseen, jos haluat rakentaa omia tietokone. OS X on käytettävissä vain ostamalla uuden Macin.

Kun se tulee käyttöön, nämä kaksi ovat hyvin samanlaisia ​​paria poikkeusta lukuunottamatta. Ensimmäinen kysymys on saatavissa olevien ohjelmistoja, jotka voidaan asentaa joko käyttöjärjestelmä. Koska Windows on kuristusote noin 90 prosenttia henkilökohtainen tietokone markkinoilla, se tekee enemmän julkisen talouden järkeä tehdä ohjelmia kohtaan, että alustalla. Tämän seurauksena on enemmän sovelluksia Windows-alustalle verrattuna OS X. räikein esimerkki tästä on tietokone pelialan joissa suuret pelit ovat harvoin, jos koskaan, siirretty OS X alustalla.

Toisaalta kolikon on haittaohjelma. Tämän myös Windows on paljon enemmän käsitellä. Tietenkin, jos aiot kirjoittaa virus tai troijalainen, olet luultavasti kohdistaa enemmän perustettu käyttöjärjestelmä, jotta voidaan maksimoida sen leviämistä. Mitä monet ihmiset virheellisesti ajattelevat, että OS X on immuuni viruksilta ja troijalaisilta. Tämä ei pidä paikkaansa, koska on olemassa jo muutamia esimerkkejä haittaohjelmia varten OS X 'on vain ei kannata aikaa ohjelmoijille tutkia OS X ja hyödyntää sen heikkouksia, koska on olemassa suhteellisen hyvin harvat OS X.Lopulta valita Windows ja OS X on alaspäin, haluatko Applen tietokone vai ei. Jos vain tehdä rutiini juttuja tietokoneella ja se 's budjetin rajoissa, OS X käynnissä Mac voi olla kohtuullinen ostaa, kun ei tarvitse huolehtia niin paljon haittaohjelmia. Sillä muualla maailmassa, mutta Windows näyttää loogiselta vaihtoehto.

Yhteenveto:

1. Windows on PC, kun OS X on Mac-koneille.
2. Windows on parempi valikoima laitteisto kuin OS X.
3. Windows voi ostaa erikseen, kun OS X ei voi
4. Windows on enemmän ohjelmistopaketteja kuin OS X.