Ero WPF ja ASP.NETWPF vs ASP.NET

WPF tai Windows Presentation Foundation, on sovellus käytetään luoda graafinen käyttöliittymä for Windows-käyttöjärjestelmän. Se on yhden luukun kuvia, dokumentteja, elokuvia, median niiden luominen, näyttö, ja manipulointi. Se on kyky hallita Windows-sovelluksiin, mukaan lukien toimet, kuten juoksemiseen, suorittamista ja rakentaa niitä. Se on ollut mahdollista määritellä väliset rajat käyttöliittymän ja liiketoiminnan näkökulmasta ympärillä. WPF on voinut manipuloida käyttöä DirectX joka on upotettu alimmillaan arkkitehtuurin keksiä toimintoja, kuten animaatioita, 2D- ja 3D-piirrokset, eri audio- ja video-ominaisuuksia, kiinteä ja mukautuva asiakirjat, tiedot sitova, ja muita graafisia valmiuksia. Se perustuu .NET 3. 0 ja käyttää XAML (Extensible Application Markup Language) -ominaisuudet ottamalla käyttöön käyttämällä combo-laatikot, painikkeet, jne. Osana suunnittelija.

ASP.NET on Microsoft-tuote, jota käytetään luoda dynaamisia web-sivustoja, sovelluksia ja palveluja. Se tulee osana NET, ja sen edeltäjä ASP (Active Server Pages) -tekniikkaa. Se perustuu Common Language Runtime (CLR), jonka avulla kehittäjät voivat kirjoittaa ASP.NET koodin muulla NET kieli. Web-sivut kehitetty käyttäen ASP.NET kutsutaan Web-lomakkeet, jotka mukanaan Aspx laajennus. Nämä web-lomakkeita käyttää XHTML markup language ja ominaisuuksia, kuten palvelinpuolen web valvontaa ja käyttäjän valvontaa, joka auttaa kehittäjiä hallita staattista sekä dynaamisia sisältö sivulla. Microsoft on voinut erotella staattista ja dynaamista sisältöä web-lomakkeen kautta laajennuksia. Kaikki Aspx sivuilla on staattinen sisältö, kun dynaaminen liittyvät .aspx.vb tai .aspx.cs tai .aspx.fs tiedostoja.

yhteenveto

1. WPF käytetään ensisijaisesti työpöytäsovellusten taas ASP.NET liittyy asioita verkossa.

2. WPF käyttää XAML valmiudet rakentaa käyttöliittymä, kun taas ASP.NET riippuu XHTML -ominaisuudet ja palvelinpuolen web valvontaa ja käyttäjä hallitsee valmiuksia.

Yhteenveto:

1. WPF voidaan käyttää vain, jos käytössä on NET ja Internet Explorer asennettunajärjestelmään.

2. WPF vie enemmän aikaa ladata sivuja. Tämä tarkoittaa suorituskyky-viisasta se 'ole niin

hyvä.

3. WPF on rikas UI, ja Windows ohjelmoijat helposti ymmärtää sen koodia.

4. ASP.NET vaatii ohjelmoija on webin malli, UI

ymmärrystä ja rajat selaimen testaus.