Ero Linksys WRT54G ja WRT54G2Linksys WRT54G vs. WRT54G2

WRT54 on Linksys 'suosituin rivi SOHO langattomat reitittimet, ja on saatavilla eri osa-mallien pidemmän ajan sisällä. WRT54G on ensimmäinen malli käytettävissä, kun WRT54G2 on paljon myöhemmin malli. helpoimmin tunnistettavissa ero näiden kahden välillä, on niiden ulkonäkö. WRT54G on erittäin suosittu musta ja sininen yhdistelmä, ja on melko iso. Sitä vastoin WRT54G2 on hyvin tyylikäs, jossa on kaarevat reunat ja hyvin ohut. Se tulee myös kiiltävän musta, jossa LEDit saumattomasti osaksi elin.

Toinen ero ulkoasua, on puute tavaramerkin kahden antennit törröttää takana WRT54G2. WRT54G oli kaksi ulkoista antennia, tai ainakin tukee valinnainen ulkoisia antenneja kautta TNC satamien, vaikka se oli myös sisäisiä antenneja. WRT54G enää mahtuu ulkoisia antenneja, ja toimii ainoastaan ​​sen sisäistä antennia.

Kun se tulee laitteiston, on hyvin vähän eroja kahden, koska ne molemmat ovat 4 LAN-porttia ja yksi WAN-portti, ja tukee sekä 802. 11b ja 802. 11g langaton standardeja. WRT54G2 sarja kuitenkin on suurempi valikoima prosessoreita. Aiemmin malleja WRT54G oli 125MHz prosessorit, kun taas myöhemmin malleja saavutti peräti 240Mhz. Ensimmäinen WRT54G2 malli on jo varustettu 240Mhz prosessori, ja myöhemmin malleissa, joissa on 400Mhz prosessori. Mitä paremmin prosessorit voivat olla etu kovassa käytössä. Se mahdollistaa myös lisää langattomat asiakkaat yhteyden, verrattuna heikomman WRT54G malleja.

Molemmissa malleissa on samanlaiset ominaisuudet ja turvatoimet asennettuna. Voit valita valikoima salauksen, WEP WPA2. Toinen asia, että nämä reitittimet ovat erittäin suosittuja, on niiden kyky asentaa kolmannen osapuolen firmware, kuten OpenWRT ja DD-WRT. Nämä firmware avulla käyttäjä voi laajentaa toimintoja reitittimen kaukana sen alkuperäiseen Linksys muotoilu. On epäselvää leikattu vaikka, kuten eivät kaikki mallit ovat vaihdettavissa firmware. Ainoa tapa, jolla voit selvittää voit korvata laitteen laitteisto-ohjelmisto, on kautta laitteisto versionumero.Yhteenveto:

1. WRT54G on vähän tilaa vievä, ja on musta ja sininen väri yhdistelmä, kun WRT54G2 on väriltään musta ja on erittäin tyylikäs.

2. WRT54G on ulkoinen antenni, tai ainakin tukee Lisäantennia kun WRT54G2 ei ole porttia ulkoisia antenneja.