Ero Algebra ja CalculusAlgebra vs Calculus

Matematiikka on olennainen osa jokapäiväistä elämää. ? Joka päivä edessämme on numeroita, siitä hetkestä me herätä ja miettiä, miten moni kokki, kuinka paljon rahaa käytettäväksi tarvittavat tuotteet ja kuinka kauan se kestää päästä toimistoon.

Siksi me opetetaan matematiikkaa koulussa, jotta elämän helpommaksi meille ja auttaa meitä ymmärtämään numeroita. ? On monia haarat matematiikan, joista kaksi on Algebra ja Calculus.

Molemmat ovat oksat matematiikan jotka ovat erittäin hyödyllisiä ihmisille 'elämässä.? Niitä käytetään eri laskelmia ja kuten kaikki muut haarat matematiikan kuten geometrian ja trigonometrian, ne liittyvät toisiinsa ja ovat joskus käytetään erikseen tai yhdessä ratkaista matemaattisia ongelmia .

Algebra

Algebra on yksi tärkeimmistä oksat puhdasta matematiikkaa, joka tutkii sääntöjä toiminnan ja suhteiden ja niiden soveltaminen yhtälöiden ratkaisemiseen. ? Se on yksi vanhimmista oksat matematiikan.

Se tutkii ehdot, rakenteet ja käsitteitä johtuvat laskutoimituksia ja se myös käsittelee tutkimuksen polynomien, yhtälöt, ja algebrallinen rakenne.

Algebra tutkii, mitä tapahtuu, kun erilaisia ​​toimintoja suunnitellaan ja käytetään mitä muuta kuin numeroita. ? Se käyttää kirjaimia edustamaan numeroita, jotka on yhdistetty sääntöjen mukaisesti matematiikan.

On olemassa useita luokkia algebran, nimittäin:1. Elementary algebra, joka otetaan käyttöön käsite kuvaavia muuttujia numeroita toisen asteen koulutuksessa.
2. Tiivistelmä algebran tai moderni algebran, jossa algebraic rakenteita kuten ryhmiä, renkaat, ja kentät, määritellään ja tutkitaan.
3. Universal algebra, tutkimus yhteisten ominaisuuksien algebrallinen rakenne.
4. Lineaarialgebra, tutkimus ominaisuuksien vektoriavaruudet ja matriisit.
5. Algebrallinen lukuteoria, tutkimus ominaisuuksien numeroita.
6. Algebrallinen järjestelmiä, tutkimuksen teorian vedenoton algebran.
7. Algebrallinen geometria, käyttö abstraktin algebran geometrian.
8. Algebrallinen combinatorics, käyttö abstrakti algebrallisia menetelmiä tutkia kombinatorisista kysymyksiin.

laskenta

Calculus on matematiikan, joka tutkii muutoksen. ? Siinä keskitytään rajat, toiminnot, johdannaiset, integraalit ja loputon sarja. ? Se on perusta kehittyneempien matematiikan ja käytetään laajalti tieteen, talouden, tekniikan, fyysisiä ja tietotekniikan, liike, lääketieteen ja muiden alojen jolloin optimaalinen ratkaisu on tarpeen.

Sitä käytetään ratkaista matemaattisia ongelmia, joita ei voida ratkaista algebran ja auttaa Laskettaessa muuttuja muuttuu suhteessa muihin. ? Sitä käytetään määritettäessä tuotantokustannuksia, kysynnän ja tarjonnan, lämpötila, paine ja muut matemaattisia ongelmia, jotka on analysoitava.

Calculus on kaksi päähaarat, ero ja kiinteä.

Yhteenveto:

1. Algebra käytetään jokapäiväisessä elämässä, kun hammaskivi käytetään monimutkaisempi ongelmia ammattialoilla kuten liike, tekniikan ja tieteen.
2. Algebra on vanha haara matematiikka hammaskiven on uusi ja moderni.
3. Algebra on helpompi ymmärtää, kun hammaskivi on erittäin monimutkainen.