Ero OMR ja OCROMR vs OCR

OMR (Optical Mark Recognition) ja OCR (Optical Character Recognition) on kaksi tapaa saada tietoa paperi digitaaliseen muotoon. Vaikka molemmat näytä toimivan samalla tavalla, on merkittävä ero OMR ja OCR. Vastuu OMR on vain kertoa, onko tavaramerkki läsnä vai ei ennalta määrätyllä alueella. OCR myös havaitsee tavaramerkkejä, vaan sen tehtävänä doesnt 't lopettaa siellä. OCR on myös selvittää, mitä tämä tavaramerkki on. Se on yleensä rajoitettu yhteen kielen rajoittaa mahdollisia merkkejä ja parantaa tarkkuutta.

Ensisijaisena tarkoituksena OCR on eliminoida tarve uudelleen koodata dokumentin, joka on jo tulostettu. OCR vie kuvan tulostetun asiakirjan, yrittää kaikki merkit sivulle, sitten merkkijono merkit yhteen muokattavaksi asiakirjaksi, joka voi muokata tekstinkäsittely- ja enimmäkseen muistuttaa alkuperäistä asiakirjaa. Vaikka ei 100% tarkka, se vähentää huomattavasti ponnistelut luoda dokumentin. Vertailun pääasiallinen käyttö OMR on taulukoida tai arvioi tietoja suuren määrän asiakirjoja. Paras esimerkki tästä on ylentää yksinkertainen monivalinta tentit. OMR käytetään myös taulukoida dataa aluejaot tai tutkimuksista samalla menetelmällä. OMR on paljon nopeammin verrattuna tee sitä käsin, sillä kone voi käsitellä levyn hetkessä.

Kun se tulee laitteisto, OMR on paljon yksinkertaisempi kuin OCR. OMR, kevyt paistoi osaksi ennalta määrättyyn tiloihin. Jos on kuitenkin merkki, paperi olisi vähemmän heijastunutta valoa, jos oli yhtään. OCR, se ei ole niin yksinkertaista. Kuva sivun yleensä skannataan kuvan. Yksittäiset jälkiä sivun jälkeen arvioidaan erikseen ja verrattuna tunnettuihin merkkien muodot. Tämä ei ole kovin helppo saavuttaa ja on varsin kallista toteuttaa laitteistolla. Siksi useimmat OCR järjestelmät käyttävät tietokoneita sopiva ohjelmisto. OMR järjestelmät ovat suhteellisen helppo toteuttaa laitteisto, ja ne ovat melko yleisiä; kaltaisia ​​koneita käytetään arpajaisiin.Yhteenveto:

OMR vain havaitsee merkin, kun OCR tarvitsee erottaa, mikä merkki on

OCR käytetään muuntaa tulostetut asiakirjat muokattavaksi muotoon kun taas OMR käytetään tyypillisesti arvostelussa tai Taulukoidessamme