Ero Alias ​​ja MonistaAlias ​​vs Monista
Mac OS, 'kaksoiskappale' ja 'alias' ovat funktioita, jotka molemmat sisältävät samanlaisia, jopa yksi ja sama, sarjaa tiedostoja. ? Kuitenkin synonyymi nämä kaksi komennot saattavat kuulostaa, ne ovat erilaisia ​​kannalta tekninen tehtävä, luomisen, ja käytännön soveltamista.
Määritelmän mukaan 'kaksoiskappale' on substantiivi, joka koskee kopiosta täsmälleen vastaa alkuperäistä tai verbi, joka tarkoittaa kaksinkertaistaa, toistaa tai suorittaa uudelleen. Se tarkoittaa melko sama MAC OS toiminto. Monista yksinkertaisesti tekee kopion tiedostosta samaan paikkaan kuin alkuperäinen. Se ei pitäisi 't kuitenkin luulla' kopio '-toiminto. Kopioi luo samanlaisen tiedoston, mutta sen sijaan, että tallentamalla sen samassa paikassa, se laittaa sen leikepöydälle. Alias, substantiivi joka tarkoittaa' peitenimi 'tai verbi tarkoittaa' myös tunnetaan ', luo uuden pienen tiedoston tai kansion, joka yhdistää alkuperäiseen. se on samanlainen käsite pikakuvakkeen Windowsin. sen sijaan, että fyysisen kopion uuden tiedoston, se on vain kuvake, jotka osoittavat todellisen tiedoston , mikä tarjoaa paljon kätevämpää käyttää.
Yksi voi monistaa samalle levylle valitsemalla kuvallisissa osaluetteloissa voi olla tiedosto tai Kansiovalikot ja valitsemalla Tiedosto, sitten Monista. Se luo sitten tarkan kopion valitun tiedoston; kuitenkaan mitään kaksi tuotetta voi olla sama nimi samassa paikassa. Kaksoiskappale siksi, on jatke 'kopio' sen tiedoston nimi. Kaksoiskappale voidaan siirtää toiseen kansioon ja annetaan eri nimi. Mitä alias-komennon, se voidaan luoda menemällä Finderissa, valitsemalla tiedoston, joka luodaan alias, ja sitten valitsemalla Tiedosto ja lopuksi Tee alias. Alias ​​on ominaista sana 'alias' liitetty kuvakkeen nimi. Kuten kyseessä on päällekkäisiä tiedoston tai kansion, se voidaan siirtää toiseen paikkaan edullisina.
Kaksoiskappale kohde menettää mitään yhteyttä tai suhteessa alkuperäinen. Tämä tarkoittaa, että jos yksi on muokattu, nimetä uudelleen, tai jaettu, muut eivät mitenkään vaikuttaa. Poistaminen kaksoiskappale doesnt 't myös poistaa alkuperäiset ja päinvastoin. On' s eri skenaario alias. Koska alias on pelkkä linkki alkuperäiseen tiedostoon, mikä muutos tehdään sitä sovelletaan myös alkuperäisen tiedoston tai kansion. Poistaminen alias ikoni voitti 't tee mitään pahaa alkuperäisen tiedoston. Mitä' s oikeastaan ​​häviämistä on vain linkki.
Alias ​​on käytännöllinen tapa käyttää tiedostoja, varsinkin ne, jotka ovat melko vaikea tarttua. Esimerkiksi jos yksi on tiedosto haudattu 4 kansiota syvälle kiintolevylle; hän voi pelastaa vaivaa yksinkertaisesti luomalla -aliasta. Tämä mahdollistaa hänelle pääsyn alkuperäinen tiedosto vain napsauttamalla. Lisäksi koko alias on niin merkityksetön; se tuskin syö levytilaa. Kääntäen, kaksoiskappale lähes kuluttaa yhtä paljon tilaa kuin alkuperäinen kohde tekee. Luomalla useita kaksoiskappaleet voi tankata Mac 's kovalevy.
YhteenvetoPäällekkäisiä ja alias ovat toimintoja käytetään Mac käyttöjärjestelmät.

Monista luo fyysisen kopion alkuperäinen- saman sisällön, samankokoisia-aikana alias luo linkin kuvake, joka osoittaa alkuperäisen tiedoston. Sekä päällekkäisiä ja alias tiedostoja voidaan siirtää toiseen paikkaan parempana.

Kaksoiskappale menettää kuitenkin suhteessa alkuperäiseen tiedostoon, kun taas alias on aina suhteessa varsinaiseen lukuunottamatta tapauksia poistamisesta.