Ero Microsoft Visio 2007 Standard ja Microsoft Visio 2007 ProfessionalMicrosoft Visio 2007 Standard vs Microsoft Visio 2007 Professional

Microsoft Visio on kaavio kehitetty sovellus Microsoftin 'oman Windows-alustalle. Se voidaan luoda kaavioita, vuokaavioita, ja yleinen visualisointi tahansa työprosessia. 2007 Microsoft Visio on saatavana kaksi versiota, tavallinen ja ammatillinen versioita. suurin ero kahden version välillä on läsnäolo Data Link, Data Graphics, ja Data Päivitä ominaisuuksia Professional-versio, mutta ei vakio.

Kolme ominaisuudet edellä tarjota käyttäjälle automatisoidusti yhdistää tiedot omaan kaavioita. Tiedot voidaan myös liittyä tiettyjä muotoja ja symboleita ja paikalla sopivan merkintä helpottaa tunnustamista. Tiedot voidaan myös päivittyvät automaattisesti ja sovellettavasta muotoilua sovelletaan tarvitsematta käsin niin kaavioissa. Automaattisen muotoilun tyypillisesti esiintyy värejä ja muita visuaalisia vihjeitä.

Erilaisia ​​ominaisuuksia ammatti ja vakio versiot vain alkoi Microsoft Visio 2007 Vanhemmat oli täsmälleen sama grafiikkamoottori, ja ainoa erotteleva tekijä on määrä sisältöä että saat joko versiota. Ero sisältö jatkuu Microsoft Visio 2007.

Ensimmäinen sisältöä sisältää valmiiksi Microsoft Visio 2007 Professional on Pivot malliin. Se toimii uusi ominaisuus Visio 2007 Professional tehdä tietojen integroinnin vieläkin helpompaa.

Muu sisältö kuuluu:Value Stream Map Template
Information Technology Infrastructure Library Template
Verkko Kaavio Mallit
Web Development Mallit
Software Development Mallit
Arkkitehtonisia suunnitelmia, suunnittelu kaavioita, tilojen hallinta ja tietokannan mallintaminen

Kuten voidaan selvästi nähdä, sisältö on suunnattu tiettyjä tehtäviä, jotka ovat hyvin erilaisia ​​keskenään. Jos työ käsittelee tahansa sisältöä edellä määritellyt, olisi erittäin edullista saada Professional Microsoft Visio 2007. Se voidaan huomattavasti yksinkertaistaa tehtävän ja nopeuttaa suunnittelua ja valmistusta, mitä aiotte tehdä.

Yhteenveto:

1. Professional-versio on Data Link, Data Graphics, ja Data Päivitä ominaisuuksia, kun taas standardin versio doesnt 't.