Ero iPhone ja Droid ErisiPhone vs Droid Eris

Droid Eris Verizon on yksinkertaisesti tarkistettu versio erittäin suosittu Hero puhelin HTC. Koska iPhone 4 on vapautettu ostavan yleisön, olkaamme vertailua puhelimia ja selvittää, miten ne eroavat toisistaan. Suurin ero Eris ja iPhone on käyttöjärjestelmä, että ne kulkevat. IPhone toimii iOS joka on kehittänyt Apple talon. Tämä tarkoittaa, että vain iPhone on tätä käyttöjärjestelmää. Eris toisaalta, toimii Google 's Android-käyttöjärjestelmä, joka on suosituksi muut HTC puhelimet, kuten Uni ja Nexus One, mutta käyttää myös paljon muita laitevalmistajia.

Kun se tulee raaka laskentatehoa, iPhone varmasti lyö Eris, koska se on nopeampi prosessori ja enemmän muistia käynnisty. IPhone on 1 Ghz prosessori yhdistettynä 512 Mt muistia, kun Eris on vain täynnä 528MHz prosessori 288 Mt RAM-muistia. IPhone ei hyödyntämään käsittelyn valtuuksia, koska se on paljon ominaisuuksia ja antureiden käsitellä.

Mitä tulee näyttö, iPhone myös voittaa sen näyttö on suurempi klo 3. 5 tuumaa verrattuna 3. 2 tuuman näyttö iPhone. Päätöslauselmassa on myös paljon korkeampi 640960 iPhonessa ja Eris urheilu perinteisempää 320480 resoluutio. Tällä tasolla, iPhone olisi näyttää yksityiskohtaisia ​​kuvia kuvakkeet.

Kuten olemme jo tottuneet näitä puhelimia, kun se tulee muistia, he silti kiinni siitä, mitä ne ovat jo tottuneet. IPhone tulee sekä 16GB ja 32GB versio, mutta ilman mahdollisuutta lisätä muistia kautta SD-kortteja. Eris on hyvin minimaalinen 512 Mt sisäinen muisti, hyvin yleisesti käytetty pitämään sovelluksia, kun käyttäjä on mahdollisuus lisätä muistikortteja puhelimeen, mikä on lähes rajaton.

Suurin hyvä puoli Eris on hinta. Monet ihmiset ovat jo hämmästynyt hintaero Eris ja lähes identtiset Hero. Jos vertaamme sitä aivan äskettäin ilmoitti iPhone, ei vain ole kysymys.

Yhteenveto:1. iPhone toimii oma käyttöjärjestelmä, kun Eris on käyttää Android OS Google

2. iPhone on parempi prosessori ja enemmän muistia kuin Eris

3. iPhone on suurempi ja parempi näyttö kuin Eris

4. IPhone perustuu sisäiseen muistiin, kun Eris on korttipaikka laajennettava muisti