Ero OVID ja PubMedOVID vs PubMed

Ovid ja PubMed ovat molemmat hakua järjestelmiä MEDLINE tietokantaan. MEDLINE koostuu kliinisten tieteiden kuten hammaslääketieteen, farmasian, hoitotyön, omaishoidon, eläinlääketieteessä, ja prekliinisen palveluja sekä vakiona biolääketieteellisen tutkimuksen. Lisäksi se tarjoaa myös tietoa kemiasta, meribiologian, biofysiikka, eläinten tiede sekä kasvien tiedettä. MEDLINE löysi National Center for Biotechnology Information (NCBI) at National Library of Medicine (NLM) sijaitsee National Institutes of Health (NIH). Vaikka MEDLINE ei tarjoa koko artikkelia, se tarjoaa pääsyn koko teksti lukemia.

Ovid ja PubMed on omat haittansa ja etuja. PubMed on avoimesti kaikkien saatavilla, koska se sponsoroi hallitus. Sen laaja komponentti on MEDLINE aineisto. Se antaa linkkejä elektronisia omistama Drexel yliopistokirjastojen samalla rajoitettu pääsy kokotekstilehteä. Ovid tai medlineplus toisaalta, on kaupallinen myyjä 's käyttöliittymän tai yksityisessä omistuksessa rajan kehittäneet eri yksityiset Ovid teknologiaa. Yksi etuja käyttämällä Ovid on, että käyttäjä pystyy tarkastelemaan useita eri tietokantoja eri tieteenalojen avulla samanlainen käyttöliittymä. kuitenkin sen käyttö on rajoitettu ainoastaan ​​Drexel yliopiston opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan sekä St. Christopher 's sekä Hahnemann sairaala asukkaille. Ulkopuoliset voivat päästä Ovid ( 'off-kampuksen pääsy'), mikäli ne tunnistaa itsensä, jotta voidaan vahvistaa yliopistolliset kuuluminen. PubMed on kehittyneempi hakujärjestelmä kuin Ovid, ja se on helpompi käyttää kuin Ovid. Kuitenkin helposti, käyttäjän on voitava perehdyttää kehittyneen järjestelmän rakenteeseen. Ovid ei ole niin käyttäjäystävällinen kuin PubMed. Kuitenkin, kun on kyse monimutkaisten ja tarkka haku, on edullisempaa käyttää kuin PubMed. Se tarjoaa vähemmän merkitystä lehdissä kuin PubMed.

Ovid on joko päivitetään päivittäin tai viikoittain, kun PubMed päivitetään päivittäin. Päivitetty MEDLINE järjestelmiä löytyy useimmiten on PubMed järjestelmään. Ovid 's järjestelmä on yleensä seitsemän päivää vähemmän ajan tasalla kuin PubMed. PubMed myöntää 60 prosenttia (n.) Kirjaston' s E-lehdet taas Ovidiuksen voidaan sallia 80 prosenttia siitä. Avainsanat vaaditaan mukaisen haun PubMed; Ovid käyttää setti etsimistä. PubMed, jos mitään artikkeleita hakusanapainikkeita tuli, moottori etsii artikkeleita avainsanoja merkitty muilla aloilla. Järjestys sitaattien Ovid vaihtelee; yleisesti, viimeisimmät lainaukset näkyvät ensin. PubMed, lainaukset on järjestetty mukaan viimeksi artikkelit. Paikallinen tilojen talteen kirjaa näytetään sekä Ovid ja PubMed, mutta PubMed näyttää vain, jos URL PubMed käytetään. Vuonna Ovid, mesh (MeSH) selainta käytetään. Mesh selain tarjoaa tehokkaan ja yksinkertaisen käytön. Alanimikkeitä voidaan helposti paikallistaa ja valita. Article otsikot luetellaan niiden täydellisinä toisin lyhennelmällä PubMed. Hakuhistoria in Ovid on helppo kehittää siitä ja on näkyvissä tarpeeksi. PubMed 's URL pubmed.gov taas Ovidiuksen' s on gateway.ovid.com.

Yhteenvetona, yksilön 'kirjallisuuden etsintä vaikuttaa hänen / hänen tietokantaa käytetään. Tämä johtuu siitä, jokainen myyjä (Ovid ja PubMed) on oma tapa esittää ja rakentaa tietoa. Ovid' s ja PubMed 's suorituskykyä tarjoamalla tietoja MEDLINE vaihtelee johtavat eri rakentamisen artikkeleita.

Yhteenveto:1. Ovid ja PubMed ovat molemmat hakua järjestelmiä MEDLINE tietokantaan.

2. PubMed on avoimesti kaikkien saatavilla, koska se sponsoroi hallitus. Sen laaja komponentti on MEDLINE aineisto. Se antaa linkkejä elektronisia omistama Drexel yliopistokirjastojen samalla rajoitettu pääsy kokotekstilehteä.

3. Ovid tai medlineplus, on kaupallinen myyjä 's käyttöliittymän tai yksityisessä omistuksessa rajan kehittäneet eri yksityiset Ovid teknologioita. Käyttäjä voi katsella useita eri tietokantoja eri alojen avulla samanlainen käyttöliittymä. Kuitenkin käyttö se on rajoitettu ainoastaan ​​Drexel yliopiston opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan sekä St. Christopher 's sekä Hahnemann sairaala asukkaille. Ulkopuoliset voivat päästä Ovid ( 'off-kampuksen pääsy'), mikäli ne tunnistaa itsensä, jotta voidaan vahvistaa yliopistolliset kuuluminen. PubMed on kehittyneempi hakujärjestelmä kuin Ovid, ja se on helpompi käyttää kuin Ovid.

4. Ovid ei ole niin käyttäjäystävällinen kuin PubMed. Kuitenkin, kun on kyse monimutkaisten ja tarkka haku, on edullisempaa käyttää kuin PubMed.