Ero VNC ja UltraVNCVNC vs UltraVNC

VNC on lyhenne sanoista Virtual Network Computing, ja on graafinen jakamisen järjestelmä, joka käyttää RFB protokollaa, ja voit etähallita toiseen tietokoneeseen palvelimen kautta. On nousu käyttö näiden teknologioiden, erityisesti ihmiset, jotka käsittelevät verkkoja toimistoihin ja kotitietokoneiden, koska ne voivat käyttää etätietokoneeseen omilla kotitietokoneen ja päinvastoin. Suuret yritykset edellyttävät myös pääsy eri osastojen, jotta paremman hallinnan koordinointi. On olemassa useita muunnelmia näistä toiminnoista, ja yksi niistä on UltraVNC.

Ero operaatioihin

? VNC koostuu palvelimesta, asiakkaan ja protokolla seuraa yhtiön tai osallistuvien henkilöiden verkossa. Tämän katsotaan olevan ohjelmiston, jonka avulla voit mennä yhdeltä tietokoneelta toiselle, ja kerätä tietoja tietyllä tavalla. Et ole sallittu pääsy, ja sinun sallitaan tehdä kaikki muutokset, jotka haluat tehdä tietokoneella tämän ohjelmiston.

? UltraVNC on myös ohjelmisto, joka toimii kuten VNC. Kuitenkin kehittyneempi pisteestä että se mahdollistaa myös chat-toimintoa ja tunnistamismenetelmiä. Voit myös siirtää tiedostoja tietokoneelta toiselle tämän järjestelmän kanssa.

turvallisuuskysymykset

? VNC järjestelmät eivät ole minkäänlaista turvatoimia. Ei ole salasanoja, jotka on asetettu, ja se mahdollistaa useamman kuin yhden henkilön katsella yhtä tietokonetta tai enemmän riippuen millaista ohjelmaa käytät, ja kapasiteettia palvelimen.

? UltraVNC ei salli enempää kuin yksi henkilö voi kommunikoida yhden etätietokoneeseen. Se on myös erityisen ohjelmiston, jonka voit ladata tietokoneeseen asentaa salasanat ja muut turvatoimet.

Muut tekniset tiedot? VNC toimii periaatteessa java, ja se on helppo asentaa Microsoft Windows.

? UltraVNC toimii C, C + ja Java samoin, ja se toimii parhaiten Windows Vista

Käytettäessä VNC tai UltraVNC järjestelmiä, sinun täytyy olla nopea tai laajakaistayhteys kaikkina aikoina, ja koska molemmat ohjelmat toimivat erittäin hyvin yhdessä, se on ehkä hyvä saada ne sekä varmistaa, että turvallisuus ja muita siihen liittyviä ongelmia ovat hoidettu, ja että järjestelmät toimivat parhaalla mahdollisella tavalla. UltraVNC on vapaasti ladattavissa, ja se voi olla erittäin hyvä täydentää VNC.

Yhteenveto:

1. VNC toimii erittäin hyvin virtuaalinen tietokonejärjestelmät, joissa on tarve saada etätietokoneisiin säännöllisesti.

2. UltraVNC tekee samaa työtä, mutta se on parempi turvallisuuskysymyksiä, jotka on otettava huomioon, jos et 'halua pääsy kukaan muu.

3. UltraVNC on vapaasti ladattavissa, ja toimii parhaiten Windows Vista.