Ero JIT ja tulkkiJIT vs. Tulkki

Just In Time kokoelma (tunnetaan myös dynaaminen kääntäminen tai JIT) on tekniikka, jota käytetään computing laadun parantamiseksi runtime suorituskykyä tietokoneohjelman. Se on yhdistämällä kaksi ideoita löytyy ajoympäristöihin: ByteCode kokoaminen ja dynaaminen kokoelma (joka on prosessi, joka jollakin ohjelmointikielellä toteutukset käyttävät saadakseen suorituskykyä järjestelmän suorituksen kanteen).

Tulkki kuvaa tarkimmin suorittamisen kanteen avulla tietokoneohjelma. On olemassa muutamia muunnelmia toimien lajista tulkin todella suorittaa: Se suoraan suorittaa lähdekoodin ohjelman; se kääntää lähdekoodin esitys, joka on tehokas väli esitys, ja sitten suorittaa mainitun koodin; se suorittaa valmiiksi käännettyjä koodi, joka on tallennettu ja on luotu kääntäjä, joka on osa tulkin järjestelmän.

JIT on kyky yhdistää edut esiintyy sekä tulkinnan ja staattinen (eli etuajassa) kokoelma. Tulkkina, JIT pystyy parantamaan suorituskykyä välimuistin tulokset lohkojen koodia, joka on käännetty C verrattuna yksinkertaisesti uudelleen arvioimalla jokainen rivi tai operandi koodia joka kerta kun se esiintyy (kuten tulkittu kieli). Aivan kuten staattinen kokoaminen koodi aikaan kehitystä, JIT osaa kääntää koodia, jos tämä on todettu edullisimmaksi toimintasuunnitelma. Myös samaan tapaan kuin staattinen kokoaminen, JIT on mahdollisuus toimeenpanna turvatakuut.

Aivan kuten kääntäjät, tulkit on kyky kääntää koodia. Molemmat ovat ensisijainen toteuttamistapojen ohjelmointikieliä; kuitenkin, luokat 'kääntäjä' tai 'tulkki' eivät ole erillisiä (niiden dual roolit koodina kääntäjiä). Ilmeisin haitta käyttämään tulkin on, että kun koodia tulkitaan, ohjelma väistämättä ajaa hitaammin kuin silloin, kun vain kokoamiseen koodi; kuitenkin, se vie paljon vähemmän aikaa tulkitsemaan koodaus kuin se kääntää ja ajaa sitä (erityisen tärkeää silloin, kun prototyyppien ja testaus-koodi).Yleisesti ottaen JIT tarjoaa paljon paremman suorituskyvyn kuin tulkkeja, ja monissa tapauksissa, antaa paljon paremman suorituskyvyn kuin staattinen kerääjiä. Sen paremmuudesta JIT, ei kuitenkaan estä sitä saamasta joitakin merkittäviä haittoja: On pieni viive aluksi suorittamalla sovellus (a haittavaikutus aikaa ladata ja koota bytecode). Se lopulta tuottaa paremmin koodaus; kuitenkin alkuperäistä aikaa vievät näin kasvaa laatua koodausta.

Yhteenveto:

1. JIT on tekniikka, jota käytetään parantamaan laatua suorituskykyä runtime ajoympäristö; tulkki määrittelee suorittamisen kanteen avulla tietokoneohjelma.