Ero RDP ja Terminal ServicesRDP vs Terminal Services

Ottaa kyky käyttää tietoja ja sovelluksia missä olet on yksi piirre, joka on auttanut paitsi matka veteraani mutta myös yhteisen tietokoneen käyttäjä. Jossa etäyhteyttä on kaksi tiedossa ehdoin; terminaalipalveluja ja RDP tai Remote Desktop Protocol. Tärkein ero näiden kahden välillä on, että niiden rooli on etäyhteyttä. Terminaalipalveluja, joka tunnetaan nykyään nimellä Remote Desktop Services, on ryhmä palveluita, jotka liittyvät etäyhteyttä. Toisaalta, RDP on protokolla Microsoftin kehittämä terminaalipalvelutoiminnoissa ajaa päälle. Kaikki terminaalin palvelut edellyttävät, että RDP-yhteys perustetaan ennen kuin ne voivat toimia.

Funktio RDP on epäspesifinen mihinkään terminaaliin palveluun. Sen tärkein tehtävä on yksinkertaisesti helpottaa viestintää isäntätietokoneen ja asiakastietokone. Palvelimelta asiakkaalle, jatkuvasti lähettää kuvakaappaukset miten näyttö näyttää. Toiseen suuntaan, RDP lähettää komentoja ja klikkaukset, jotka aloitetaan käyttäjän työasemassa. Koko prosessi tekee tuntua käyttäjä on todella edessä etätietokoneen.

Terminaalipalveluja alkaa käyttämällä Etätyöpöytäyhteys-asiakas, joka on pakattu jokaisen version Windows vuodesta XP. Asiakas on melko paljon kuin mikä tahansa sovelluksen ja muiden työpöydän kulkisi sen sisällä. Käyttäjä tarvitsee oikea käyttäjätiedot, jotta kirjautua etätietokoneeseen. Resursseja voidaan ohjata niin, että voit kytkeä tallennusvälineitä, kamerat, ja monet muut tarvikkeet osaksi asiakkaan tietokoneeseen ja käyttää sitä etätietokoneessa kuin jos se oli kytketty siellä. Output, kuten kaiuttimet ja tulostimet, voidaan myös ohjata asiakkaan tietokoneeseen siten, että käyttäjä voi saada sen.RDP ja terminaali palvelut toimivat käsi kädessä, jotta yksinkertainen ja tuttu tapa ohjata tietokoneen riippumatta siitä, missä se sijaitsee. Matkustajat voivat käyttää tätä pääsyn heidän kodin tai työpaikan tietokoneelta hakea tai ladata tietoja. Se on myös erittäin hyödyllinen teknikoille, koska he voivat korjata tietokoneen ongelmia olematta samassa huoneessa.

Yhteenveto:

1. RDP on protokolla, kun terminaalipalveluja on ryhmä etäyhteksien palvelut
2. Terminaalipalvelut käyttää RDP yhteyden muodostamiseen