Ero BSD ja LinuxBSD vs Linux
Verrattaessa BSD (Berkeley Software Distribution) ja Linux on hyvin lämmitetty aihe, joka on poikinut enemmän kuin muutama sata taistelee yhteisöissä kaikkialla Internetissä. Voit 't oikeastaan ​​sanoa, että yksi on parempi kuin muut, ilman toista ryhmää itkien verta. Ja oikeutetusti niin, koska molemmat voivat vaihdella eri näkökohtien, mutta ne ovat enemmän tai vähemmän yhtä suuri koko. Keskeisin ero kaksi, on tapa, jolla ne on kehitetty. yleinen hyväksytty käsite on, että BSD kehitettiin enemmän portti UNIX järjestelmästä, jossa Linux kasvatettiin perustuu UNIX.

Siten, että nykyinen päivän käyttöönottoja kehitetään erilainen molemmille. Pohja BSD kehitetään kokonaisuutena, yhdellä ihmisryhmän, ja 'lisäosat' lisätään jakelun kävi läpi paljon testaus varmistaa, että koko paketti toimii. Koska Linux ei oikeastaan ​​käynnisty käyttöjärjestelmän vaan ydin, Linux ei ole keskitettyä kehitystiimi, joka käsittelee kaiken perusta OS. Linux-ytimen kehittämä yksi ryhmä, kun taas muut osat ovat kehittäneet muut joukkueet.

Kun luet tuotenumero kolme mainittu yhteenveto alla olevassa luettelossa, jotkut teistä saattaa jo olla ajattelun tapoja ilmaista paheksuntaa. Marginaali kahden suhteen laitteisto on varsin marginaalinen, eikä ole edes totta kaikille. Ero on siinä, tukea virallista näytönohjaimen ajurit, kuten ne tarjoamia ATI ja Nvidia. BSD voidaan todennäköisesti työskennellä kaikkien näytönohjaimet että Linux voi työskennellä, mutta saatavuus viralliset ajurit saattaa antaa Linux kuvaprosessori aineellisia.

Lopuksi Linux on yliotteen, kun se tulee käyttäjien määrä, jotka haluavat käyttää sitä, pikemminkin kuin BSD. Vaikka molemmat käyttöjärjestelmät ovat hyvin kypsä palvelinten, Linux on ollut paljon paremmin tehneet aluevaltauksia kuluttajaa kohtaan työpöydän markkinoilla. Jakaumat kuten Ubuntu ovat niin helppokäyttöinen, että jopa aloittelijat voivat olla hyviä kokemuksia käyttöjärjestelmän, minimaalisella apua muille ihmisille tai yhteisöstä.

Yhteenveto:1. BSD on enemmän Unix-verrattuna Linux.

2. BSD peruskokoonpano on kehittää kokonaisuutena yhden ryhmän, kun taas osat Linux-järjestelmän kehitetään muiden ryhmien.

3. Linux on parempi tuki laitteisto verrattuna BSD.