Ero Android 2. 1 (Clair) ja Android 2. 3 (Gingerbread)Android 2. 1 (tuulihattu) vs Android 2. 3 (Gingerbread)

Jos sinulla on Android puhelin, joka toimii tuulihattu (2 1), mahdollisuudet ovat se isn 'ta vuotta vanha vielä, mutta meillä on jo Piparkakku (2 3), kaksi versiota ruodussa, merenkulun joissakin puhelimissa. Kuten odotettua, monia muutoksia tehdä Gingerbread, jotta se paremmin kuin edeltäjänsä ja lisäämään uusia toimintoja ohjelmiston. Todennäköisesti pyysi ominaisuus lisättiin Gingerbread on koko järjestelmän kopioi ja liitä toimintoja. Tämä on melko paljon aivan kuten mitä päästä tietokoneeseen, jossa voit kopioida jotain yhden hakemuksen ja liittää sen toiseen. tuulihattu puuttuu tämä toiminnallisuus ja sinun täytyy manuaalisesti kopioida tekstiä useimpien sovellusten. ole niin suuria lisäksi Gingerbread on latausten hallintaan pitkään käynnissä latausta. Tämä on myös melko sama kuin mitä saisit tietokoneella.

Jotain uutta Android, ja useimmissa puhelimissa, on NFC tai Near Field Communication tukea. Kun laitteisto on käytettävissä, tämä mahdollistaa Gingerbread Android puhelin kommunikoida lähetin lähellä. Tämä ominaisuus on arkipäivää ladattavaa linja kulkee ja muut vastaavat lipunmyyntijärjestelmät. Kun täysimääräisesti täytäntöön, tämä saattaa antaa Android puhelimen korvaamaan näitä kortteja ja toimivat kuin e-lompakko.

Koska Eclair on kaksi versiota vanhempi, on ominaisuuksia, jotka voivat olla uutta Gingerbread, mutta siltä puuttuu Eclair. Tämä alkaa Flash 10 tuki. Salamaa käytetään Monet sivustot tarjoavat dynaamisen kokemus ja sen puuttuminen voi aiheuttaa tiettyjä sivustoja ei tehdä oikein puhelimet selaimella. Toinen piirre on WiFi-jakoa. Siten puhelin toimimaan langattoman reitittimen muiden laitteiden muodostaa yhteys. Tämä on erittäin hyödyllinen, kun käytät haluat mennä verkossa kannettavan tietokoneen ja olet datasopimuksessa puhelimessa; yhteys on helppoa ja poistaa tarpeen kaapeleita.Paitsi esitetyistä täällä on monia eroja kahden; useimmat ovat optimointeja tehdä Android ajaa nopeammin, kuluttaa vähemmän resursseja, ja käyttäjäystävällinen. Jokainen uusi versio Android aina toteuttaa pieniä parannuksia UI tähän tarkoitukseen. Tuki uuden laitteiston, kuten isompi ja korkeampi resoluutio näytöt, on myös jatkuvasti lisätty.

Yhteenveto:

1. Piparkakku on koko järjestelmän copy / paste toimintoja samalla? Clair ei
2. Piparkakku on Download Manager taas? Clair ei
3. Gingerbread on NFC tukea, kun? Clair ei
4. Piparkakku on Flash 10 tuki taas? Clair ei
5. Gingerbread on WiFi-jaon aikana? Clair ei