Ero Oracle ja MySQLOracle vs MySQL

Oracle ja MySQL ovat suosituimpia relaatiotietokantojen, joita käytetään nykyään, onko online-tai offline. Ne ovat molemmat tekemät Oracle Corporation niin paljon ihmiset kysyvät mitä eroja näiden kahden välillä ovat. No, suurin ero Oracle ja MySQL on niiden valmiuksia Oracle on paljon voimakkaampi ohjelmistoja kuin MySQL. Saat asiat kuten inline näkemyksiä, rooli suojaus, kehittyneet lisääntymään, ja paljon muuta. Muutamia keskeisiä piirteitä, jotka Oracle on yli MySQL on lueteltu alla.

Ensimmäinen suuri etu Oracle on sen kyky jakaa suuria tietokantoja useille eri palvelimille, jotta käsitellä suuria tapahtuman kuormia ja tehokkuuden optimoimiseksi. MySQL on rajoitettu yhteen tietokantaan ja sellaisenaan, ei sovellu hyvin suuria tietokantoja, jotka avataan miljoonia kertoja joka päivä. Toinen rajoitus MySQL on puute paitsi kohtia, jotka pitäisi auttaa palauttamaan tietokannan aiempaan tilaan. MySQL rajoittuu COMMIT ja palautus lausuntoja.

Oracle tukee myös laatimaan ohjelmia, jotka on sulautettu tietokannassa Poiketen oikeudenkäyntikieli. Nämä ohjelmat ovat hyvin voimakkaita, koska ne voidaan toteuttaa itsenäisesti tai voidaan laukaista tietyt tapahtumat ilmenivät tietokannassa.Koska erot ominaisuuksia, Oracle on parempi laajoissa järjestelmissä, joissa sen laajat valmiudet tulevat hyvään käyttöön. Ainoa haittapuoli Oracle on käyttöoikeuskustannuksia, joita tarvitaan, jotta voidaan käyttää ohjelmistoa. Nämä kustannukset ovat usein kohtuuttomia ja tapa ulottumattomissa tavallisten web kustantajien ja jopa joidenkin keskisuurten yritysten. Tästä syystä Oracle rajoittuu usein suuret yhtiöt. Toisaalta, MySQL tarjoaa helpon tavan saada perusydin toiminnot relaatiotietokanta ilman kustannuksia. MySQL annetaan GNU GPL lisenssi, joka periaatteessa sitä, että kuka tahansa voi käyttää niin kauan kuin muuta työtä siitä johdettujen jaetaan samalla lisenssillä.

Yhteenveto:

1. Oracle on tapa tehokkaampi kuin MySQL
2. Oracle tukee hajautettujen tietokantojen kun MySQL doesnt 't
3. Oracle tukee säästää pistettä, kun taas MySQL doesnt 't
4. Oracle mahdollistaa ohjelmien tietokannassa samalla MySQL doesnt 't
5. Oracle soveltuu yritysjärjestelmien kun MySQL sopii pienten ja keskisuurten