Ero Blackberry Professional ja Enterprise ServerBlackberry Professional vs. Enterprise Server

Yrityksille, jotka haluavat käyttää Blackberry tuotteita ja ohjelmistoja, he voivat käyttää hyväkseen kahden ohjelmiston eri lisenssimaksuja; ammatti-palvelin ja yrityksen palvelimelle, että jälkimmäinen on paljon kalliimpaa kuin entinen. Merkittävin ero näiden kahden välillä, muuta kuin hinta, on käyttäjien määrä tai laitteita, että ohjelmisto mahtuu. Ammattimainen ohjelmisto sallii vain korkeintaan 30 Blackberry-laitteille, kun taas Enterprise palvelin mahtuu 2000 laitteita, tai jopa enemmän, koska se riippuu sen asennetun laitteiston.

Yritys palvelin tukee enemmän viestiominaisuudet. Molemmat tekevät tukea web-pohjainen viestintä, mutta vain yritys palvelin tukee yritys Messaging. Yritys-palvelin lisää uusia toimintoja tiedostojen käytön. Yritys-palvelin avulla käyttäjä voi käyttää tiedostoja, jotka ovat palvelimella, eikä niiden karhunvatukka laitteeseen. Se mahdollistaa myös käyttäjät voivat tarkastella ja muokata liitetiedostoja sähköposteja. Nämä ominaisuudet ovat hyvin kulkee asiakirjojen ympärillä, ja saada työtä samalla työpöytäsi ääressä. Ammattimainen ohjelmisto puuttuu sekä ominaisuuksia, ja käyttäjien tarvitse päivittää yrityksen saada ne.

Sen lisäksi eroista, jotka vaikuttavat loppukäyttäjän on myös eroja, jotka voivat vaikuttaa ihmiset ylläpitää palvelin. Yritys-palvelin sallii suuremman järjestelmän hallintaansa, jossa laaja kokoelma työkaluja, joiden avulla IT-henkilöstö seurata, ylläpitää ja hallinnoida palvelimia. Ammattimainen ohjelmisto tarjoaa yksinkertaistettu versio näiden työkalujen sekä ennalta politiikkaa, ylläpitäjät voivat valita ja toteuttaa. Vaikka ottaa täydellisen hallinnan että yritys palvelin tarjoaa saattaa tuntua paremmalta, pienempiä yritykset voivat hyötyä enemmän käyttämällä yksinkertaisempaa versiota ammatillinen ohjelmisto. Pienemmät yritykset ehkä ole oikeat ihmiset, tai tarpeeksi ihmiset työskentelevät IT, ja vähemmän aikaa kuluu Blackberry palvelimelle tarkoittaa enemmän aikaa, joka voidaan käyttää muihin asioihin.

Yhteenveto:

1. Professional-palvelin on paljon halvempaa kuin Enterprise Server.2. Professional on raja 30 Blackberry-laitteille, kun yritys palvelin pystyy mukautumaan 2000 laitteisiin, tai jopa enemmän, palvelinta kohti.

3. Professional tukee vain web-pohjainen viestintä, kun taas Enterprise Server tukee sekä web-pohjainen ja yritys Messaging.

4. Laitoksen palvelin mahdollistaa tiedoston etäkäytön, kun taas ammatillinen palvelin ei.

5. Laitoksen palvelin mahdollistaa tarkastella ja muokata liitteitä, kun taas ammatillinen palvelin ei.