Ero MVC ja MVPMVC vs MVP

Model View Controller (tunnetaan myös nimellä MVC) on malli arkkitehtonisen luonteeltaan käytetään nimenomaan ohjelmistotuotannossa. Tämä erityisesti kuviota käytetään eristämään mitä kutsutaan 'domain logiikka' C joka on yksinkertaisesti logiikka hakemuksen käyttäjälle. Se on erotettu tulosta ja esittäminen (tunnetaan GUI), ja sallii itsenäisen kehityksen.

Model View Presenter (tunnetaan myös nimellä MVP) on suora permutaatio MVC. Se on ohjelma kuvio (tarkemmin sanottuna, käyttöliittymän suunnittelu pattern) on suunniteltu erityisesti auttamaan testaus automaattisia yksiköitä ja parantaa niin sanottua erottaminen koskee esityksen logiikkaa. Erottaminen koskee on pohjimmiltaan prosessi, jossa tietokoneohjelma on jaettu eri ominaisuuksia, jotka eivät mene päällekkäin, sen suhteen, miten ne toimivat.

Malli osa MVC on lähinnä malli, joka edustaa dataa tietyillä aloilla käytetyt tiedot, jotta sovelluksen toimimaan. Näkymä osa muuttaa mallin vuorovaikutuksen soveltuu käyttäjille C: tämä on yleensä käyttöliittymä elementti. Lopuksi ohjain osa kaikkein osuvasti vastaanottaa tulo. Tekemällä päätöksiä esineitä löytyy mallissa, ohjain toimii katalysaattorina vastausta.

Malli osan MVP määritellään tiedot, jotka on näytettävä (tai toiminut niiden) käyttöliittymässä. Näkymä osa näyttää tiedot määritellään mallissa, ja lähettää käyttäjälle kehotuksen komentoja (tunnetaan tapahtumat) esittäjään (kuka ryhtyy näitä tietoja). Juontaja, sitten toimii mallista ja näkymä mallin. Sellaisena se pystyy hakee tietoa arkistot (löytyy mallissa), jatkuvat data, ja alustamista, jotta se voidaan helposti näytetään näkymän.On olemassa eri versioita MVC. Sinänsä virtaus valvonta on hyvin tiukka järjestys: Ensin käyttäjä vuorovaikutuksessa käyttöliittymän (nappia painamalla hiiren, esimerkiksi), ja sitten ohjain huolehtii syöttötapahtuman ja muuttaa sen sopiva käyttäjän toimia. Seuraavaksi ohjain ilmoittaa mallin, mitä käyttäjä on tehnyt, mikä todennäköisesti johtaa mallissa muuttamalla sen tila (päivityksenä, esimerkiksi). Näkymä sitten asettaa kysymyksen malli tuottaa käyttöliittymän. Lopuksi käyttöliittymä odottaa ohjeita, jotka käynnistää uudelleen.

Yhteenveto:

1. MVC on arkkitehtoninen malli, joka eristää verkkotunnuksen logiikka; MVP on jälkeläinen MVC suunniteltu auttamaan testi automaattisia yksiköitä ja parantamaan erottaminen huolenaiheita.