Ero PBX ja PABX PBX vs PABX

Ensimmäinen asia, voit huomata noin PBX, joka on lyhenne sanoista Private Branch Exchange, ja PABX, joka on lyhenne sanoista Private Automatic Branch Exchange, on läsnäolo sanan automaattinen. Tämä antaa vihjeen siitä, kuinka nämä kaksi eroavat toisistaan. Pohjimmiltaan puhelinvaihteessa on vain eräänlainen PBX, joka on automatisoitu. Myös muunlaisia ​​PBX 'on kuin PMBX ja EPABX mutta voitimme' t menevät tuohon.

PBX on hyvin vanha käsite puhelinliikenteen alkanut kauan ennen elektroniikka olivat mukana siinä. Sen alkuajoista, PBX on huone, jossa vaihde operaattorit yhdistää puhelut yhdestä päästä toiseen käsin kytkemällä johdot loppuun piiri. Kun teknologia kehittyi, uusia parannuksia lisättiin PBX. Yksi merkittävä edistysaskel on kynnyksellä sähköisen kytkennän. Tämän ansiosta järjestelmä voidaan automatisoida ja osallistumista ihmisten käytännössä eliminoitu. Tämä johti tarve saada uusi termi erottaa uusi järjestelmä vanhasta. Siten termi puhelinvaihteessa luotiin uusi automatisoitu järjestelmä samalla PMBX käytettiin tunnistamaan vanhemman manuaalisen järjestelmän.

Nykyään vaihteet ovat kehittyneet huomattavasti kauempana PABX ja PMBX järjestelmiä käytetään vuosikymmeniä sitten. Ja koska kaikki PBX nyt automatisoitu, ei ole enää mitään syytä tehdä eroa automatisoitu ja manuaalinen järjestelmät. Tämän vuoksi termejä PABX ja PBX käytetään vaihtovuoroisesti, koska ne pohjimmiltaan osoittaa samaan järjestelmään.Vaihteet ovat jopa lisätty uusia ominaisuuksia, jotka olivat lähes olematonta aikana sen syntyminen. Asiat kuten puhelun kokous, koputus, automaattinen takaisinsoitto, ja monia muita ominaisuuksia nyt vakiona tyypillisessä PBX. PBX järjestelmät kykenevät myös matkapuhelinkin syrjään perinteisistä kiinteän linjat. Vielä tärkeämpää on, monet moderni PBX järjestelmät voivat nyt suorittaa IP-pohjaiset puhelut. Tämä on pakettipohjainen verkko (eli internet), ja se on hyvin erilainen kuin piirikytkentäisen verkkojen tavallinen puhelin verkoissa. IP-pohjainen puhelut, joka tunnetaan myös nimellä VoIP, esittelee useita etuja PBX järjestelmät, koska se voi merkittävästi vähentää kustannuksia maksimoimalla tehokkuutta käytettävissä oleva kaistanleveys.

Yhteenveto:

1. PABX on vain yksi tyyppi PBX