Ero Remote Desktop ja Remote AssistanceRemote Desktop vs Remote Assistance

Remote Desktop suo voimaa teille saatavuuden koneen vaikka et ole fyysisesti läsnä koneen lähellä. Voit ajatella sitä kuin päästä koneen toiselta koneelta etänä. Sano esimerkiksi haluat käyttää virallisia laite kotoasi kone. Voit tehdä niin käyttämällä etätyöpöytä. Voit käyttää kaikkia tiedostoja ja ohjelmia etänä, ja työkoneen olisi sammutettuna muu henkilö, kun olet yhteydessä siihen.

Remote apua käytetään kun tarvitset tai haluat antaa jonkin verran tukea etänä. Käyttäjän on annettava hallinnon oikeudet auttaja. Sano kohtaavat teknisen ongelman koneessasi. Teknisen henkilö kenen yhteyttä säännöllisesti anna laitteen rajoitteista virkansa etänä. Tällä tavalla sekä tekninen henkilö katselee samalla näytöllä. Jos jaat koneohjaukset, niin tekninen kaveri voi käyttää hiirtä ohjata koneen.

Kuvauksen sekä Remote Desktop ja etätuki ovat lähes samanlaisia. Sekä Windows XP ja Windows Server 2003 auttaa heitä, ja he myös käyttävät samaa tekniikkaa. Molemmat voit etäyhteyden tietokoneeseen joko paikalliseen tai julkisen verkon ja toisinaan jopa Internet. Mutta silti on olemassa muutamia eroja kahden:

Syrjäisillä apua, käyttäjän on oltava läsnä antaa tutustua kone tekninen henkilö toisin etätyöpöydältä.

Remote Desktop palvelu on käytettävissä Windows XP Professional Edition, kun etätuki on sekä Windows XP Professional ja Home Edition.

Yhteyden muodostaminen etätyöasemapäätteenä Windows-käyttöjärjestelmä, klikkaa 'Start'. Sitten mene 'Kaikki ohjelmat.' Klikkaa 'tarvikkeet.' Sitten löytää 'Remote Desktop Connection' ja klikkaa sitä.

Voit muodostaa yhteyden kauko apua Windows-käyttöjärjestelmä, klikkaa 'Start'. Seuraavaksi mene 'Ohje ja tuki.' Lopuksi, 'Kutsu ystävä' liittää apua.Yhteenveto:

1. Etätyöpöytä auttaa käyttää istuntoa käynnissä yksi tietokone käyttää toista tietokonetta etäältä.

2. Kauko-apua käytetään saada teknistä apua auttaja, joka on läsnä eri paikassa kuin käyttäjä.

3. Remote Desktop on enimmäkseen käyttävät ihmiset, jotka työskentelevät kotona tai ylläpitäjät, jotka tarvitsevat käyttäessään koneita etäältä.

4. Remote apua annetaan käyttäjälle teknisten avustajien kautta chat-ikkunassa.