Ero JIVE ja SwingJIVE vs. Swing

Java Interactive Visualisointi Environment (tai JIVE) on erityinen Java Eclipse. Se on interaktiivinen toteutus ympäristössä (eli ympäristössä, jossa ohjelmia voidaan rakentaa ja koodi voidaan suorittaa samassa tilassa). Sitä käytetään yleensä debug olio ohjelmisto ottamalla visuaalinen ja deklaratiivinen lähestymistapaa.

Swing on vekotin Toolkit Java (eli ohjelmiston osa koostuu joukko vimpaimia käytetään suunnitteluun sovelluksia graafisia käyttöliittymiä, tai GUI). Swing on osa Sun Microsystems alustan, Java Foundation Class (tunnetaan myös JFC). JFC on API (tai Application Programming Interface) käytetään antamaan GUI Java-ohjelmia.

Sekä tarjoaa tapa, jolla ohjelmoijat voivat debug olio-ohjelmisto, JIVE toimii opetusvälineenä niille, jotka haluavat oppia olio-ohjelmoinnin. Se on myös erilaisia ​​ominaisuuksia varten laajentaa Java vikojen Eclipse. Näitä ominaisuuksia ovat interaktiivinen visualisointi (mikä tarkoittaa, että JIVE kuvaa runtime valtion ja toteutus historia ohjelman tavalla käyttäjä pystyy fyysisesti nähdä niitä), kysely perustuu virheenkorjaus (mikä tarkoittaa, että toisin kuin perinteinen menettelyyn prosessi virheenkorjaus ohjelma, JIVE vie deklaratiivista lähestymistapa keinona antaa ohjelmoija laajennettavan joukko kyselyjä toteuttamisen historian ohjelma), ja reverse tehostamalla (mikä tarkoittaa, että käyttäjä pystyy askel taaksepäin, kun virhe on tehty ja korjata ohjelman, toisin kuin perinteiset ongelmanratkaisua, jossa käyttäjä oli vain tietoinen virhe, kun se tapahtui).

Swing on suunniteltu erityisesti tarjoamaan käyttäjille entistä kehittyneempiä joukko GUI komponentteja, jolloin ulkoasua, joka on enemmän natiivi, ja imitoi että useiden eri alustoilla. Swing tukee myös kytkettävien ympäristössä (merkitys, katsoa ja tuntuu, että käyttäjä voi muuttaa ympäristöä GUI suorituksen). Swing on myös alustasta riippumaton. Se on Model View Controller GUI, joka toimii nimenomaan Java. Se käsittelee lukuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä toimisi kunnolla, mukaan lukien sen laajennettavuus, räätälöinnin, sen kevyt käyttöliittymä, ja sen suhteita sekä AWT ja SWT. Swing 's virheenkorjaus on vähän vaikeampaa kuin JIVE' s, lähinnä visuaalisen luonteen työkalupakin. Toisin sellaisiin sovelluksiin, jotka eivät ole visuaalisia, GUI sovellukset eivät helposti debugged perinteisellä askel-askeleelta debuggers, koska Swing suorittaa ensin maalaus osaksi off-näytön puskureita, ja sitten se kopioi koko vastauksen näytölle.Yhteenveto:

1. JIVE on vuorovaikutteinen suoritusympäristön; Swing on vekotin työkalupakki Java.