Ero iOS 7 ja iOS6Erona omena 'S NEW iOS 7 alkaen iOS6?

18. päivään syyskuuta 2013 mennessä Apple kaulitaan iOS 7 päivitys iPhonen käyttäjille seuraa myöhemmät päivitykset. Tässä artikkelissa pyrimme tarjoamaan käyttäjille keskeinen eroja kaksi versiota. Jos olet vielä jumissa iOS 6 ja päättäessään siirtyä iOS 7, lukea tietää enemmän ja sitten päättää itse.

1) Liitäntä
Ilmeisin muutokset iOS alustan on tehty käyttöliittymään. Apple on antanut meille enemmän minimalistisen ilmeen, poistamalla tarpeettomat toiminnot. Muotoilu on tasaisempi vähemmän tekstuuri kuvakkeita, poistamalla laatikot ympäröivän tiettyjä vaihtoehtoja ja laatikot yläreunassa ja alareunassa.

2) Lukitse näyttö
Lukitse näyttö saa mittavia parannuksia iOS 7. Samalla iOS 6 pystyimme pyyhkäisemällä kahteen suuntaan, joko avata puhelimen tai avata kameran, iOS 7 mahdollistaa pyyhkäisemällä neljään suuntaan. Lisäksi avaamalla kameran ja lukituksen puhelin, pyyhkäise alas nähdä ilmoituksia taas pyyhkäisemällä Avaa ohjauskeskus, joka on toinen uusi ominaisuus iOS 7.

3) Control Center
Kun siirto kiinni Android, iOS 7 esittelee Control Centre, paljon odotettu ominaisuus iPhone käyttäjille. Nyt, et 't tarvitse avata lukemattomia valikot kytkeä päälle / pois päältä Wi-Fi, aktivoi Lentokonetila jne pyyhkäisemällä pois näytön alareunaan ja ohjaustoiminnot näkyviin. Apple on antanut 13 ominaisuuksia tässä, kuten Wi-Fi, taskulamppu, laskin ja Flight mode.

4) Moniajo
Vaikka iOS 6 antoi meille 4 sovelluksia valita ja sulkea ne samaan aikaan, iOS 7 antaa moniajoa täysin uuden tuntuman kautta kortti-pohjainen käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa läpi eri sovelluksissa ja jopa se auttaa heitä kirjanmerkki suosikkisovelluksesi että avataan usein. Vain kaksoisnapauttamalla aloitusnäkymässä ja sen avulla voit selata kaikkia avoimia sovelluksia ja vetämällä jonkin niistä ylöspäin sulkea niitä.

5) pudottaa lentokoneesta
Takana ovat ne ajat, kun piti lähettää kuvan postitse istuvan henkilön aivan vieressä. Ottamalla käyttöön Airdrop uudessa iOS 7, jakaa kuvia, videoita ja muistiinpanoja helposti muiden iPhonen jolla iOS 7.6) Automaattinen App päivittäminen
Nyt sinun ei enää tarvitse manuaalisesti päivittää sovellukset ja tehdä samaa ikävä uudestaan, kun uusi päivitys rullaa ulos. Tämä uusi ominaisuus iOS 7 avulla voit automaattisesti päivittää sovelluksia. Voit tietenkin poistaa tämän ominaisuuden, jos haluat edelleen päivittää kaiken käsin.

7) sovellukset ja App kuvakkeet
App kuvakkeet ovat myös uuden tuntea tämän foorumin pitää muuttuvien suuntausten. Kamera on muutettu linssin tavanomaiseen kameran kuvan muistuttava yksi Instagram, vanha auringonkukkien Kuvat on korvattu väriympyrä. Myös kansiot ovat läpikuultavia. Ne muuttavat väriä mukaisesti taustakuvan. Myös uudessa iOS 7, voi olla useita sivuja kansioon kun ylität 9 sovelluksia vastaan ​​iOS 6, jossa kaikki sovellukset olivat täytetyt yhdelle sivulle.

Sisäänrakennettu apps kuten sää, kamera ja valokuvat saavat myös joitakin päivityksiä, jotka rikastuttaa kokemus. Sää app nyt kuvaa realistisempi tausta muistuttaa sää, kun avaat sen. Lisäksi se antaa tunti-by-tunnin erittely.

Kamera antaa paljon rikkaampi ja nopeampaa kokemus. Pyyhkäisemällä vastapäätä valita video-tilassa, panoraama yleinen tila. Se myös lisää joitakin Instagram tyyli suodattimet enemmän vaikutuksia.
Kuvat on uusittu liian uusi käyttöliittymä ja sen avulla voit lajitella kuvia perusteella paikka, jossa se otettiin. Loitontaa lajitella kuvat päivämäärän ja vuosi.