Ero GV Mobile + ja GV ConnectGV Mobile + vs GV Connect

Romahdus Googlen ja Applen lisäksi käytetään Google Voice palvelujen iPhone alkoi Apple 's poistamalla Google Voice -sovelluksen Apple App Store ja johti lopulta hallituksen tutkimus. Kaikesta tästä tuli syntymistä kaksi kolmasosaa osapuolen sovelluksia, jotka sallitaan käyttää Google Voice sovelluksia iPhone, GV Mobile + ja GV Yhdistä. Vaikka molemmat sovellukset periaatteessa tehdä sama asia ja käyttää samaa palvelua, on olemassa lukuisia eroja näiden kahden, joista yksi on miten niiden avulla voidaan seurata viestejä.

Tekstiviestejä, GV Mobile näyttää 15 viimeksi vastaanotettuja viestejä. Hieman enemmän kuin 11 viestien GV Connect näyttää. Mutta, GV connect avulla käyttäjä voi selata vanhempia viestejä, jotka GV Mobile doesnt 't todella tehdä. Sama pätee myös silloin, kun se tulee puhepostiin. GV Connect on joustavampi ja se jopa voit hakea ja lajitella kautta viestejä niin että voit löytää mitä etsit, vaikka se on haudattu paljon uudempia viestejä.

Mutta erot GV Mobile ja GV Connect eivät lopu toiminnallisuuden vaan ulottuu jopa estetiikkaa. Yksi huomattava ero on fontin kokoa, että ne käyttävät. GV Connect käyttää pienemmällä fontilla, jolla voit katsella enemmän ruudulla samanaikaisesti. Vaikka suurempi fontin kokoa GV Mobile vie enemmän tilaa, se on helpompi lukea tekstiä.

GV Mobile on myös etunaan esteettisesti miellyttävä grafiikka. Tämä antaa sille selvän edun ihmisiä, jotka valitsevat ostaa koska useimmat ihmiset eivät voi oikeasti arvioida ohjelmisto perustuu suorituskykyyn. Joten, menevät ne yleensä enemmän ohjelmiston, joka näyttää enemmän ammatillista ja houkutteleva.Tämä on johtanut GV Mobile outselling GV Connect huolimatta viimeksi mainitulla on paremmat ominaisuudet. Mutta niille, jotka välittävät lukea arvosteluja ja mielipiteitä muiden käyttäjien, GV Connect näyttää olevan sovelluksen valinta.

Yhteenveto:

1. GV Mobile näyttää vain rajallinen määrä SMS taas GV Connect voi näyttää kaikki
2. GV Mobile ei salli selata vanhempia ääniviestit taas GV Connect tekee
3. GV Mobile käyttää suurempaa fonttikokoa kuin GV Connect tekee