Ero Google ja BingGoogle vs Bing

Google on erittäin hakukone, joka omistaa ja käyttää yhtiö on sama nimi. Heidän kotisivun, google.com, on epäjärjestyksen vapaa sivusto, jossa voit kirjoittaa kyselyn ja on kaikkein oleellisimmat tulokset keksiä päälle. Koska Google ansaitsee mojova summan mainonta että muut yhtiöt ostaa niitä, muut ohjelmistot yritykset haluavat myös olla palan kakusta. Microsoft on varmasti yksi niistä ja niiden uusin hakukone Bing, on heidän ase valinta.

Kuten edellä todettiin, Google on yläosassa hakukoneen toteemipaalu muiden kanssa, kuten Bing, Yahoo, ja monet muut vie jäljellä muutamia, jotka eivät käytä Google. Vain todistaa pisteeseen, sana Google on usein käytetty verbi; Google merkitsee etsiä tai look-up verkossa. Tällainen valta-asema on se, mitä Microsoft on jälkeen ja he ovat valmiita kuluttaa omaisuuksia vain tehdä Bing yhteinen koti aikavälillä.

Google on hyvin vanha ja kypsä tekniikka, koska se on ollut olemassa jo yli vuosikymmenen ja on muuttunut merkittävästi sen jälkeen parantaa algoritmeja ja estää ihmisiä tietää miten saada sijoittuu korkeampi hakukoneen. Vaikka monet ihmiset ajattelevat, että Bing ei ole mitään muuta kuin nimeksi Live edellinen verkossa tarjoamista Microsoftin, olen edelleen sitä mieltä, että Microsoft ei kuluttaa niin paljon ja rukoilen, että kukaan huomaa, että se käyttää edelleen samoja algoritmeja kuin live teki. Osat Bing voidaan johtaa live, mutta se on vielä työn alla, jota kehitetään. Tällä hetkellä se on vielä luokiteltu beta, mikä tarkoittaa, että muutokset ovat edelleen hyvin todennäköisesti tapahdu lähitulevaisuudessa.

Huolimatta selvästi muita Google, kuten käyttäjän mieltymyksistä ja useita sokkotestit verkossa, on tapauksia, joissa Bing tuottaa parempia tuloksia hakuja. Bing on hyvä vaihtoehto Google, mutta se on helpompi useimmat ihmiset yksinkertaisesti kiinni siitä, mitä ne ovat jo tottuneet.Yhteenveto:

1. Google on hakukone yhtiö samanniminen kun Bing on hakukone Microsoft

2. Google on edelleen alkuun hakukone maailmassa ollessaan on ylhäältä haastaja paikalla