Ero Pinterest ja InstagramPinterest vs Instagram

Pinterest ja Instagram kaksi valokuvien jakamiseen sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, joissa voit ladata kuvia muiden ihmisten nähdä. Vaikka periaatteessa on sama tarkoitus, ne eivät ole identtisiä. Suurin ero Pinterest ja Instagram on miten ihmiset käyttävät yleensä niitä. Instagram on enemmän jakaa oman henkilökohtaisen kuvia samalla Pinterest kallistuu enemmän kohti lataamalla mielenkiintoisia kuvia, jotka olet 've löytyvät verkosta.

Tämä merkittävä ero on helposti ilmeistä läpi miten palvelut ovat parhaillaan käytössä. Pinterest on tyypillisesti pääsee läpi tietokoneen tai älypuhelimia kanssa pystyy internet-selain. Toisaalta, Instagram pääsee pääasiassa älypuhelimiin ja tabletteja, ja on oma sovellus sekä iOS ja Android-laitteisiin. Instagram App käytetään selata lähetettyjä kuvia ja ottaa omia valokuvia, että voit lähettää. Suurin tehdä Instagram on kyky soveltaa suodattimia kuvia. On erilaisia ​​suodattimia valita ja useimmat ihmiset haluavat tehdä niiden valokuvat näyttävät vanhoja tai päivätty tummanruskean suodatin. Tämä ei ole jotain, voit automaattisesti tehdä Pinterest ja sinun täytyy tehdä sen kuvankäsittelyohjelmalla kuten Photoshop.

Ihmiset pitävät käyttäen Instagram, koska se on helposti saatavilla puhelimeensa ja saa lähettää kuvia verkossa tuulta. Useimmat ihmiset linkittää myös niiden Instagram tilit heidän Facebook-tili, jotta niiden kuvat näkyvät verkkoyhteisö heidän ystäviä nähdä. Toisaalta, ihmiset jotka menevät Pinterest yleensä mennä sinne löytää asioita, jotka kiinnostavat heitä. He voivat sitten haluavat tai jakaa näitä kuvia niin, että ne, jotka seuraavat heitä nähdä myös kuvia.Viimeinen ero Pinterest ja Instagram on sillä tavalla, että te liittyä sivuston. Jossa Instagram, voit kirjautua-up tahansa niin kauan kuin olet pystyy älypuhelin tai tablet. With Pinterest, sinun täytyy kutsua joku, joka on jo Pinterest jäsen voidakseen liittyä. Se on vain pieni harmi, sillä sinun tarvitsee vain löytää ystävän tai tuttavan, joka on valmis lähettämään sinulle kutsun ennen kuin voit liittyä.

Yhteenveto:

Instagram keskittyy enemmän kuvia otat, kun Pinterest keskittyy enemmän asioita löydät internetistä

Instagram on ohjelmistot matkapuhelimiin taas Pinterest doesnt 't

Instagram osaa soveltaa suodattimia kuvia samalla Pinterest voi