Ero Crack ja SerialCrack vs Serial

Serial, joka tunnetaan myös nimellä tuote avain, on sarja aakkosnumeerisia merkkejä (numeroita ja kirjaimia), jotka osoittavat osto kyseisen ohjelmiston. Sarjoja hyvin suosittu ohjelmisto saadaan joskus verkossa ja useimmat ohjelmisto merirosvot käyttävät näitä sarjoja levittää laittomia kopioita, jotka voidaan avata. Halkeama on kehittyneempi tapa ohittaa turvatoimet tiettyjä ohjelmistoja. Se on sovellus, joka täysin poistaa Todentamismekanismi että 's on upotettu ohjelmisto.

Käyttö serial avaimia aloitettiin ohjelmistoyritykset torjumiseksi nopeasti ja laajalle levinnyt ohjelmistopiratismin. Vaikka sinulla on kopio ohjelmistosta, et voi käyttää sitä ilman järjestysnumero. Koska sen syntyminen, jakaminen serial avaimet ovat olleet hyvin yleistä, sillä useimmat ohjelmistot eivät pysty vahvistamaan, onko sarja on käytetty toisen käyttäjän toiseen tietokoneeseen. Jotkut ohjelmistovalmistajat ovat alkaneet vaatia online-rekisteröinti lieventää tätä ongelmaa.

Erittäin merkittävä ero näiden kahden välillä on niiden muodon. Serials usein tarjotaan tekstitiedostot kun halkeamat ovat ajettava sovelluksia, jotka paikata ohjelmisto. Halkeamat voivat aiheuttaa erittäin suuren turvallisuusuhka koska suoritettavan voivat sisältää mitä tahansa haittaohjelmia. Se voisi olla virus, troijalainen, tai se voi jopa asentaa vakoiluohjelmia tietokoneessa. Vaikka tekstitiedoston ei pitäisi pystyä sisältää kaikentyyppisiä haittaohjelmia, on olemassa joitakin temppuja, jotka ilkeä ihmiset käyttävät huijata käyttäjän tulee saada haittaohjelman omiin tietokoneisiin.

Halkeamat ja sarjoja ovat melko vaarallisia, kuten muutkin laitonta tavaraa, joka voi saada Internetistä. Ihmiset, jotka jakavat nämä asiat ovat usein taka-ajatuksia, jotka sisältävät keräämällä tietoja tai jopa yksinkertaisesti vahingoittaa muita ihmisiä. Ostaminen laillisia ohjelmistoja on ainoa tapa edetä. Ei vain välttää mahdolliset oikeudelliset seuraamukset, voit myös olla kyky pyytää apua sen päättäjät aina, kun ongelmia ilmenee, että et voi ratkaista itse.Yhteenveto:

Halkeama on sovellus, joka rikkoo kirjautumismekanismin kaupallisen sovelluksen, kun järjestysnumero on ostotosite, joka avaa sovelluksen

Halkeamat ovat binary luonteeltaan kun sarjoja usein koodattu tekstitiedosto