Ero MLC ja SLCMLC vs. SLC

Kun maailma haihtumaton tallennusväline, salama on suhteellisen uusi tekniikka, joka on nopeasti veistetty paikkansa, ja on jopa alkanut korvata perinteiset kiintolevyt, koska merkittävää suorituskyvyn etuja. On olemassa kahdenlaisia ​​NAND flash-muistia, SLC (Single-Level Cell) ja MLC (Multi-Level Cell). Suurin ero näiden kahden, on miten ne tallentavat tietoja. SLC tallentaa jokaisen bitin omasta diskreetti muistin solu, kun taas MLC Ruoka kaksi bittiä yhdeksi muistisolun. Tämä ero aiheuttaa suuria muutoksia tiettyjen seikkojen.

Koska MLC voi asettaa kaksinkertainen määrä dataa jokaisessa solussa, se on kaksi kertaa tiedon tiheys verrattavissa SLC muistiin. Tämä tarkoittaa, että voit joko käyttää pienemmän määrän piitä tietyn kapasiteetin tai kaksinkertainen määrä dataa sama määrä piitä. Koska hinta Flash-pohjainen muisti perustuu pitkälti määrään piitä materiaalia käytetään, voimme selvästi nähdä, että saat paljon halvemmalla per MB kanssa MLC flash-muisti, kuin SLC. MLC tekee Flash-pohjainen muisti halpa tarpeeksi ulottuvilla useimmille kuluttajille. Useimmat kuluttajien tasolla SSD (SSD) ja flash-muistin käyttö MLC, kun ne high-end ovat SLC.

Suurin motivoija käyttää SLC huolimatta eksponentiaalisesti korkeampaa hintaa, on sen suorituskyky. SLC-asemat ovat paljon suuremmat lukea ja kirjoittaa nopeuksilla, koska, jolla on oma muisti solu kunkin bitin, on paljon yksinkertaisempaa kuin on kaksi. SLC on myös vähentää todennäköisyyttä lukuvirheitä, vähentäen siten mahdollisuus tietojen tarvitse kirjoittaa uudelleen. Kun se tulee elinikää aseman, SLC asemat on etu. Ylimääräiset kirjoituksia aiheutuvat MLC asemia, koska ylimääräinen bitti, tulokset Flash-muistissa ei ole paljon nopeammin kuin SLC asemia. Vaikka MLC asemat voi epäonnistua ennemmin kuin turvavaloverhoja, elinkaarensa on edelleen riittävän pitkä riittää tarpeisiin useimmille kuluttajille.

Yhteenveto:

1. SLC tallentaa yhden bitin kutakin muistin solu, kun taas MLC tallentaa 2 bittiä jokaisen muistisolun.2. SLC on pienempi datakapasiteetti kuin MLC, koska sama määrä puolijohde.

3. SLC kustannukset huomattavasti enemmän kuin MLC.

4. SLC toimii paljon paremmin kuin MLC.