Ero Samsung Galaxy Ace ja Galaxy GioSamsung Galaxy Ace vs Galaxy Gio

Galaxy Ace ja Galaxy Gio ovat Samsungin 's tarjonnasta edullisempia puhelimia, jotka kantavat lähtötilanteen ominaisuudet sen korkeamman Galaxy S-sarjan. Mitä hierarkiassa, Galaxy Ace näyttää olevan hieman suurempi kuin Galaxy Gio. Suurin ero välillä Ace ja Gio on saatavilla, koska ässä on jo saatavilla kaupoissa nyt kun Gio on vielä julkaistu. Molemmat puhelimet olivat teilataan vapauttaa ensimmäisellä neljänneksellä 2011, joten Gio pitäisi olla saatavilla lähiaikoina.

Kuten edellä on mainittu, Ace sijoittuu hieman korkeampi kuin Gio. Tämä näkyy pelkkään näytön koko. Vaikka molemmat puhelimet ovat identtiset näyttö silmälasit, että Ace on suurempia 3. 5 tuumaa verrattuna Gio 's 3. 2 tuumaa.

Kamera on Ace on myös paremmin ottaa pysäytyskuvia koska se on varustettu 5 megapikselin kenno. Toisaalta, Gio on vain 3 megapikselin kenno. Kun katsellaan puhelimessa, kun kuva molemmat voivat tuntua identtiset. Mutta kun katsellaan suuri näyttö, kuvan ottanut ässä voi tuntua hienompaa ja sisältävät tarkemmin verrattuna Gio.

Lopuksi, jos sinulla on jo oma 32GB microSD-kortti, ässä on sinulle. Gio tukee vain microSD-kortteja, jotka ovat jopa 16GB kapasiteetin. Tämä minuutin ero kahden saattaa tuntua merkityksetön, mutta se on parempi tietää tämä etukäteen kuin kärsiä tulosta ei pysty käyttämään 32GB muistikortin.Sen lisäksi, että eri edellä on todettu, kaksi puhelimet ovat melko samanlaisia. Niillä molemmilla on sama prosessori ja piirisarja. Molemmilla on myös vaivaiset sisäinen muisti, joka on hieman yli 150MB. Koska Gio ei vieläkään hyllyillä, on hieman enemmän tilaa virheille, koska puhelinvalmistajien on tapana säätämistä niiden tuotteiden aina silloin tällöin. Mutta koska Gio on katkaistava muutamassa viikossa, on epätodennäköistä, että tämä muuttuisi.

Yhteenveto:

Ace on jo saatavilla, kun Gio on vielä julkaistu.
Ace on hieman suurempi näyttö kuin Gio.