Ero AHB ja APBAHB vs APB

AHB sanoista Advanced Tehokas Bus ja APB hiekka Advanced Peripheral Bus. Sekä Advanced Tehokas Bus ja Advanced oheisväylä ovat osa Advanced Microprocessor Bus Architecture (AMBA). Vaikka sekä AHB ja APB kuuluvat AMBA, ne eroavat monin tavoin.

Puhuttaessa eroa kahden, AHB käyttää kaksisuuntaisessa rinnakkaisviestintä taas APB käyttää suurta muistia-I / O kulkutiet.

Sekä AHB ja APB ovat siru Bus standardeihin. Advanced Tehokas Bus pystyy odottaa, virheitä ja murtuu. ADH, joka on liukuhihna, lähinnä yhdistää muistoja.Verrattaessa käyttö, APB on yksinkertaisempi kuin AHB. Toisin kuin AHB, ei Liukuhihnoituksen in APB. APB on pääasiassa ehdotettu liitettäväksi yksinkertaisia ​​oheislaitteita. Tarkasteltaessa AHB ja APB, voidaan nähdä, että APB mukana vähän virtaa reuna.

Se voidaan myös nähdä, että Advanced Perifeerinen Bus joskus optimoitu alennettua käyttöliittymän monimutkaisuus ja vähäinen virrankulutus tukemiseksi oheistoimintoihin. Tämä linja voidaan myös käyttää union joko
version järjestelmään väylän.

Tarkasteltaessa ominaisuuksia AHB, se on yksi reuna kellon protokolla, useita linja Masters, split liiketoimet, single-cycle väylämasterin luovutus, räjähtää siirrot, suuri linja leveydet ja ei-tristate täytäntöönpanoa.
Vuonna AHB, kauppa muodostuu osoitteen faasin ja data vaihe. Tapauksessa AHB, on vain yksi Väyläisäntä kerrallaan.
Kun verrataan Advanced Tehokas Bus, Advanced Perifeerinen Bus käytetään vain alhaisen kaistanleveyden hallinta vierailuja. Vaikka APB on osoite vaiheessa ja datavaihetta samankaltaisina kuin AHB, se tulee luettelo alhainen monimutkaisuus signaali.
Yhteenveto
1. AHB sanoista Advanced Tehokas Bus ja APB hiekka Advanced Peripheral Bus.
2. Kun AHB käyttää kaksisuuntainen rinnakkaisviestintä, APB käyttää suurta muistia-I / O kulkutiet.
3. ADH, joka on liukuhihna, pääasiassa yhteyden muistoja. APB on pääasiassa ehdotettu liitettäväksi yksinkertaisia ​​oheislaitteita.
4. Verrattaessa käyttö, APB on yksinkertaisempi kuin AHB.
5. Toisin kuin AHB, ei Liukuhihnoituksen in APB.
6. Kun verrataan Advanced Tehokas Bus, Advanced Perifeerinen Bus käytetään vain alhaisen kaistanleveyden hallinta vierailuja.