Ero Youtube.com ja Youtu.beYoutube.com vs Youtu.be

Jos olet innokas tarkkailija videoleikkeitä Youtube. Olet todennäköisesti melko tuttu sen verkko-osoitteen, Youtube.com. Mutta ehkä myös huomannut uudempia osoite Youtu.be, joka tarjoaa myös videoita. Oikeastaan ​​ei ole mitään eroa Youtube.com ja Youtu.be kun se tulee videoita tai palvelu, että saat koska ne ovat yksi ja sama. Youtu.be on vain lyhennetty URL joka on myös omistaa Youtube ja käymällä joko linkin silti saa sinut saman Youtube pääsivulla.

Lyhentäminen verkko-osoitteet on hyvä tapa helpottaa ihmisten mielessä sitä. Web-osoitteet alkoivat kasvaa pidempään kuin mahdolliset yhdistelmät olivat ottanut yhä enemmän ihmisiä. Youtube, tämä ei ole kovinkaan paljon asiaa Youtube on jo erittäin suosittu ja tämä lyheneminen vain vähensi päästöjä kolme kirjainta. Mikä Youtube oli luultavasti jälkeen on yksi kaksi asiaa. Ensimmäinen on turvata verkko-osoite otetaan joku muu. Muut ihmiset voivat käyttää sitä huijata muita ihmisiä luulemaan he 've kävivät Youtube ja pistää haittaohjelmia omiin tietokoneisiin. Toinen on seurata suuntaus käyttää domain hack tai epätyypillisen verkkotunnuksia, muutamia esimerkkejä ovat del.icio.us, blo .gs, itun.es, ja goo.gl.

Youtube.com käyttää erittäin suosittu .com aluetunnus tai aluetunnuksen. Toisaalta, Youtu.be vie .be verkkotunnus. Tämä ei ole yksi ylätason verkkotunnuksia mutta on yksi maan tiettyjä verkkotunnuksia; .be on varattu tila Belgia olla tarkka. On itse asiassa ole sääntöä, jonka mukaan ihmisiä muista maista voivat käyttää maakohtaisia ​​verkkotunnuksia. Hyvä esimerkki tästä on Tuvalun 's maatunnusrekisterien, joka on .tv. Tuvalu on vähän tunnettu saarivaltio mutta niiden verkkotunnusten käytetään enimmäkseen tv-asemien, koska se on sama kuin lyhenne televisioon.On tavallista, että suositut sivustot tarttua muihin verkkotunnuksia ja kohta se kohti niiden päällä. Silti kannattaa olla valppaana phishing kautta matkimista suosittu sivusto. Kun sivu latautuu, sinun pitäisi tarkistaa osoite. Vaikka kirjoitit youtu.be, se silti sanoa youtube.com osoitekenttään jälkeen sivu latautuu.

Yhteenveto:

Youtu.be on vain lyhennetty URL vielä johtaa Youtube.com