Ero Swift-koodi ja LajittelukoodiSwift-koodi vs Lajittelukoodi

Swift ja Lajittelu koodit ovat kaksi tapaa tunnistaa tietyn pankin. Niitä käytetään pääasiassa langallisen rahansiirtoihin tunnistaa lähde ja määränpää. Suurin ero nopean ja lajitella koodeja on, jos niitä käytetään. Lajittelukoodi käyttää vain Englannissa ja Irlannissa tunnistaa pankit sijaitsevat maan ja niiden oksat. Toisaalta, nopea koodia käytetään ympäri maailmaa ja on ensisijainen keino kansainvälisten tilisiirtojen. Et voi siis käyttää lajitella koodeja siirtää varoja edes Englantiin tai Irlantiin jos olet toisessa maassa, koska se ei ole oikea koodi tunnistaa maahan.

Se on melko helppo tunnistaa, jos koodi sinulla on nopeaa koodin tai lajittelukoodi koska on olemassa suuria eroja suhteen pituuden ja koostumuksen. Swift koodit ovat tyypillisesti 8 tai 11 merkkiä pitkä ja ovat aakkosnumeerisia; mikä tarkoittaa, että se voi sisältää sekä numeroita ja kirjaimia. Sen sijaan, lajitella koodit ovat 6 merkkiä ja tiukasti sisältävät vain numeroita.

Nopeasta koodi on jaettu neljään osaan, alkaen neljä kirjainta tunnistaa pankin tai laitos. Sen jälkeen seuraa kaksi kirjainta tunnistaa maan. Kolmas, joka on sijaintikoodi, sisältää kaksi merkkiä ja se voi olla kirjaimia ja / tai numeroita. Lopuksi kolme merkkiä joko kirjaimia ja / tai numeroita tunnistaa haara. Jos siirto on tarkoitettu ensisijaisesti toimistoon, kolme viimeistä merkkiä voidaan jättää pois, jolloin vain 8 merkkiä. 6 numeroa eräänlaisessa koodin jaetaan tasaisesti kolmeen pareittain. Ensimmäinen pari tunnistaa pankin ja lopun kaksi paria käytetään sisäisesti pankki tunnistaa eri aloilla.Vaikka Britannian ja Irlannin käyttö lajitella koodeja, ne eivät ole yhtenäisiä, joten ei pitäisi käyttää siirtämään varoja yli kaksi. Ollakseen täysin turvallinen, se on parempi käyttää nopeaa koodeja aina yrittää siirtää rahaa kansainvälisesti. Kotimaiset maksut, lajitella koodit luultavasti tehdä työtä tyydyttävästi.

Yhteenveto:

1. Swift koodit ovat käytössä maailmanlaajuisesti ja Lajittelu-koodit ovat ainoastaan ​​käytössä Englannissa ja Irlannissa
2. Swift koodit ovat tyypillisesti 8 tai 11 merkkiä pitkä, kun lajitella koodit sisältää vain 6 merkkiä