Ero Web Service ja WCFWeb Service vs WCF

Ero Web Service ja WCF palvelu on, että WCF palvelu on tehokkaampaa tilalle teknologiat Web Service Microsoftilta. WCF pystyy toimimaan tehokkaammin kuin mitä pidettiin verkkopalveluun perinteisesti.

Verkko palvelu
Vuonna Web Service, käyttäjä tarvitsee osata vastaanottaa ja lähettää Simple Object Access Protocol (SOAP) viestejä. SOAP on Web protokolla, joka käyttää XML ja HTTP tietojen kuvaus ja tiedonsiirron osalta. XML ja HTTP ovat vakio-pohjaiset teknologiat, joita käytetään koodausta ja lähettävän sovelluksen tiedot.

Käyttäjien ei tarvitse tietää mitään alustoilla tai kieliä tai esinettä malleja palveluun. Vain tietämättä SOAP-protokolla on tarpeeksi. Web Service on siis sovellus logiikka, joka on ohjelmoitu käsiksi Web-protokollia, jotka ovat vakiona. Web Services ovat käsiksi yli HTTP ja ovat hyödyllisiä ja toiminnallisia valtioton ympäristössä. Se käyttää XmlSerializer.

WCF Service
Koko nimi WCF on Windows Communication Foundation. Sitä käytetään kehittää palvelukeskeisen sovelluksia. WCF auttaa lähetetään tietoja yhden palvelun päätepiste toiseen palvelun päätepiste viesteinä. Päätepisteen voisi olla joko palvelun asiakas, joka pyytää tietoja päätepisteen, tai se voi olla osa palvelua, joka on jatkuvasti käytettävissä isännät kuten IIS, tai päätepiste voi olla palvelu hakemuksen. Lähetetyt viestit voivat olla yksittäisiä merkkejä, sanoja tai monimutkaisia ​​binary data.WCF Service käyttää DataContractSerializer joka tarjoaa paremman suorituskyvyn kuin XmlSerializer käytetty web-palveluja. Edut WFC ovat, että web-palvelut WCF on laajempi viestinnän kirjon. On suurempi siirrettävyys ja joustavuutta tehdä asioita, joita WCF Web Service. Syy tähän on se, että viestintä voidaan suorittaa yli Soap / XML sekä TCP / Binary. Ne ovat joustavampia, koska nämä palvelut voidaan ylläpitää erilaisissa sovelluksissa, kuten IIS, Haut Window Service, WS jne

Teoriassa vähemmän koodit vaaditaan WCF vaihdettaessa tai sovittamaan tavoitteet, liiketoiminnan tarpeisiin jne Jotkut pääpiirteet WCF Service on laajennettavuus, palvelualttius, useita viesti kuvioita, turvallisuus, yhteentoimivuus, useita kuljetukset ja koodaukset, palvelu metadata, jonossa ja luotettava viestien, AJAX ja REST tuki jne

Yhteenveto:

1. Web Service käyttää XmlSerializer kun WCF käyttää DataContractSerializer.
2. Web Service käyttö XML ja HTTP tietojen kuvaus ja tiedonsiirron vastaavasti samalla WCF kommunikoi Soap / XML sekä TCP / Binary.