Ero Twitter ja RSSTwitter vs RSS

Twitter ja RSS ovat kaksi tapaa, joilla voit saada tietoa todella nopeasti ja suoraan laitteeseen, että käytät. Et 't tarvitse mennä tiettyyn verkkosivuilla tarkistaa, onko jotain uutta on ylöspäin. Twitter on microblogging palvelu, jossa päätät noudattaa tiettyjä henkilöitä tai yhteisöjä ja te ilmoitettaisiin aina yksi jotka olet seurannut julkaisee uutta. On Toisaalta RSS, joka on lyhenne sanoista Really Simple Syndication, ei ole palvelu vaan vakiomuodossa yleisradio tiedot. tiedot, yleensä otsikot artikkeleita, kootaan yhdeksi tiedostoksi, joka sitten esitetään käyttäjälle luettelona. Hän voi sitten valita niistä lukea.

Koska Twitter on vain palvelu, sinun täytyy olla tili viserrys sivuston voidakseen aloittaa lähettämisen tweetejäsi tai seurata muita käyttäjiä. RSS, se ei ole tarpeen luoda tilin tahansa sivuston voit vapaasti käyttää sitä. Sinun tarvitsee vain olla oma sivusto, josta käyttäjät voivat hakea tietoa, toisin kuin viserrys jossa kaikki viestisi ovat isännöi sisällä Twitter sivustolla.

Merkittävä ero RSS ja Twitter on rajoitus, että Twitter on merkintöiden sillä jokainen merkintä voi sisältää enintään 140 merkkiä. Tämä ei ole tekninen rajoitus mutta että toteuttajina Twitter on päättänyt ottaa käyttöön, jotta pakottaa käyttäjät olla lyhyitä niiden virkaa. RSS ei ole sama rajoitus niin se on jopa käyttäjän päättää käyttää lyhyitä tai pitkiä merkintöjä. Tiedonkulku RSS on varsin lineaarinen, koska käyttäjät voivat vain lukea merkintöjä sitten mahdollisesti seurata linkkiä koko artikkeli. Viserrys, käyttäjillä on mahdollisuus kommentteja, viesti kukaan, edes merkitä tiettyjä aiheita ja avainsanoja.

Luonteesta johtuen kunkin, heillä on oma paikkansa Internet ja eivät todellakaan kilpailevia teknologioita. RSS on yleisesti käytetty yleisradio uutisia, kun Twitter käytetään juuri mitään yhtä selvästi osoittaa sisällön viserrys. Suosio ja yksinkertaisuus Twitter on johtaa myös levitä muihin medioihin. Vaikka älypuhelimet voi käyttää Internetiä, ja siten Twitter, jopa säännöllisesti matkapuhelimia voi tehdä niin hyvin, koska useimmat matkapuhelin yritykset tarjoavat SMS-Twitter palvelu.

Yhteenveto:Twitter on microblogging palvelu, kun RSS on menetelmä tietojen syndikointi

Sinun on tilattava Twitteriin käyttämään palvelua, mutta sinun täytyy olla oma sivusto käyttää RSS

Twitter on hyvin rajallinen verrattuna RSS

Twitter on kaksisuuntainen, kun RSS on ehdottomasti yksi tapa