Ero NVIDIA GT ja GTXNVIDIA GT vs. GTX

NVIDIA on yritys, joka valmistaa näytönohjaimia Cwhich löytyy tietokonepelejä laadun parantamiseksi ulkonäön grafiikkaa, jotka näkyvät tietokoneen näytöllä. Yhtiö 'uusin versio niiden näytönohjaimet, GeForce 8 -sarjan, on sen ensimmäinen yhtenäinen tummennetut arkkitehtuuri Cmeaning, joukko laskennallisen yksiköitä, jotka ovat olleet pääasiallisesti yhtenäinen jotta ajaa monimutkainen synkempi.

8800 GT tukee PCI-Express 2. 0, uusin versio tietokoneeseen laajennuskortin. Tämä kortti on myös ero olla ensimmäinen näytönohjain tarjoaa 65 nm prosessi. Perus laskentatehoa GT sisältää 128 Stream-prosessoria sekä sisältää 256 bittinen muistiväylä ja 512 Mt GDDR3-muistia. Top raskas luonne muisti uhraa GT 'suorituskykyä suurilla tarkkuuksilla Cas sekä grafiikka-asetukset, jotka ovat yleensä korkeita.

8800 GTX on vakiona 768 Mt GDDR3 RAM. GPU ydin GTX on verrattavissa GTS; kuitenkin, toisin kuin GTS, GTX ei poista osia GPU tai pienentää muistin kokoa ja väyläleveys pitääkseen tuotannon kustannukset alhaisina. GTX on nopein suurin kaupallinen GPU rakennettu Cconsisting 681 miljoonaa transistoria, jotka kattavat 480mm2 die pinta-ala ja rakennettu 90 nm prosessi.GT sisältää yhden korttipaikan jäähdytin, jonka avulla se käyttää vähemmän virtaa kuin edeltäjänsä, GTS koska sen 65 nm prosessi. GT myös outclasses GTS kannalta ominaisuuksia Cincluding PureVideo HD VP2 moottori. Tämä näytönohjain käyttää seitsemän kahdeksasta klustereita 16 Stream-prosessoria. Sen arkkitehtoninen parannuksia varjoonsa kuin GTX; kuitenkin, seurauksena sen kapeamman 256 bittinen muistiväylä, GPU suorituskyky on vähän hillitympi kuin GTX. 8800 GT on käynyt läpi uudistumista ja nyt urheilun 9800 GT etiketti. Nimen muutos, tulee tehokkaampi siru Conce nykyinen linja G92-sirut ovat uhanalaisia, GT on varustettu 55 nm siru.

GTX on 128 Stream-prosessoria, jotka on ajastettu 1. 35 GHz. Se sisältää myös ydin kellon 575 MHz ja 768 Mt 384 bitin GDDR3-muistia. Tämä tarkoittaa sitä, että GTX on kaistanleveys 86 4 GB / s. Tämä kortti tukee myös HDCP (HDCP); kuitenkin se sisältää myös vanhemman version NVIDIA PureVideo suoritin, siis käyttää enemmän CPU resursseja.

Yhteenveto:
1. GT sisältää 128 Stream-prosessoria ja 256 bitin GDDR3-muistia; GTX on 128 Stream-prosessoria ja 384 bitin GDDR3-muistia.