Ero ERD ja luokkakaavioERD vs luokkakaavio

 Class kaavio
Tätä termiä käytetään ohjelmistoalalla. Yhdessä kielistä ohjelmisto nimeltään 'UML' tai 'Unified Modeling Language' on olemassa rakenne kaavioita, jotka kuvaavat tai esitetty rakenne minkään järjestelmän avulla osoittaa luokat järjestelmän. Nämä kaaviot osoittavat myös toiminnan luokat, attribuutit ja suhteet eri luokkiin. Nämä kaaviot, jotka kuvaavat luokat avulla kaaviot kutsutaan luokkamalleista.
Olio-mallinnus, luokkakaavio on ensisijainen lohko rakentaa koko rakenteen. Luokkamallien käytetään kaksi asiaa:
Niitä käytetään käsitteellisen mallintamisen ottamalla järjestelmällisesti.
Yksityiskohtainen mallinnus jotta kääntää ohjelmointi koodeja.

Luokan kaaviot on monta luokkaa ja alaluokkaa, ja nämä luokat esittävät ylimmäisen objekti, sen vuorovaikutus muiden luokkien, ja esineitä, jotka on ohjelmoitu. Nämä kolme luokkaa ovat edustettuina luokkakaaviot avulla laatikot. Nämä laatikot sisältävät kolmesta eri osasta. Ylimpään osaan sisältää luokan nimi, keskimmäinen omistaa luokan attribuutteja, ja alaosa sisältää toimet, jotka voidaan toteuttaa luokassa.
Koska nämä luokkamallien käytetään edustamaan järjestelmän suunnittelu, luokat tunnistetaan ja lajitellaan yhdessä osoittaa suhdetta esineitä. Edustus on staattinen kaavio, joka on luokkakaavio.

Lähde
http://www.google.com/search?q=class+diagram\u0026amp;hl=en\u0026amp;safe=off\u0026amp;prmd=ivns\u0026amp;tbm=isch\u0026amp;tbo=u\u0026amp;source=univ\u0026amp;sa=X\u0026amp;ei=99TxTf_- FYLOrQfj1pj6Bw \u0026 amp; ved = 0CCgQsAQ \u0026 amp; biw = 1680 \u0026 amp; bih = 929

ERD (Entity Relationship kaaviot)

Käsitteellinen ja abstraktia tietoa ohjelmistojen suunnittelu on nimeltään kokonaisuus-suhde mallinnus. Tätä käytetään mallinnusta mallintamiseen tietokantaan. Se on menetelmä, jossa käsitteellinen malli järjestelmä on tuotettu. Kaavioissa Tällä menetelmällä valmistettu kutsutaan entity-suhde kaaviot. Nämä kaaviot eivät näytä yksi ainoa kokonaisuus; ne osoittavat joukko yhteisöjä tai joukko suhteita.Sarjat hankintayksikköluettelot edustaa suorakulmioita, ja timantteja edustaa suhdetta setit korjauslevykkeen. Viiva yhdistää kun suhde yksikkö osallistui sellaisen yksikön asetettu. Soikio käytetään edustamaan määritteitä. ERDs käytetään edustamaan tietojen tai tyypin vaadittavat tiedot tallennetaan tietokantaan. Niitä käytetään vaatimus analyysiä varten.

Lähde
http://www.google.com/search?q=ERD\u0026amp;hl=en\u0026amp;safe=off\u0026amp;prmd=ivns\u0026amp;tbm=isch\u0026amp;tbo=u\u0026amp;source=univ\u0026amp;sa=X\u0026amp;ei=ANfxTZXrGY3SrQe5nf35Bw\u0026amp;ved= 0CFAQsAQ \u0026 amp; biw = 1680 \u0026 amp; bih = 929

Yhteenveto:
Luokan kaaviot käytetään edustamaan päätavoitteen tai rakennuspalikka järjestelmän. Niitä käytetään osoittamaan suhteen yhden luokan toiseen ja myös edustavat ominaisuuksia järjestelmän. Kuitenkin ERD on enemmän tietokannan muodossa taulukoita. Ne eivät näytä yksittäisiä suhteita mutta suhde asetetaan sekä sarjaa yksiköitä. Ne osoittavat, minkä tyyppistä tietoa, joka on tallennettu tietokantaan.