Ero Wireless G ja Wireless N reitittimetWireless G vs Wireless N reitittimet

Wireless N on seuraavan sukupolven tekniikkaa käytetään WiFi. Sen odotetaan onnistua Wireless G, vaikka se on ollut pöydällä enemmän kuin muutama vuosi, ja viimeistely on vielä edessä. Monet Wireless N reitittimet saatavilla tänään perustuvat luonnosta ja voidaan tai ei noudata lopullinen Wireless N erittely. Suurin ero Wireless N ja vanhempi Wireless G on nopeus. Wireless N reitittimet, kun käsiksi Wireless N mukainen asiakas, voi yltää jopa 300 Mbps tai enemmän verrattuna 54 Mbps enimmäismäärän Wireless G.

Wireless N reitittimet saavuttaa merkittävää nopeus kasvaa käyttämällä MIMO, tai Multiple Input ja Multiple Output. Tämä tekniikka käyttää useita vastaanottimia ja lähettimiä, ja näin ollen, useita antenneja parantaa spektritehokkuutta reitittimen ja lisätä siirtonopeus lisäämättä tarvittava kaistanleveys. Wireless N on myös suurempi alue kuin Wireless G reitittimet joten sinun ei tarvitse käyttää useita reitittimiä kattaa suuremman alueen. Yksi käytetyt tekniikat lisätä erilaisia ​​Wireless N reitittimet on keilanmuodostuslähettimen. Sen kanssa, kukin antenni lähettää signaaleja, jotka ovat hieman erilaisia. Signaali aallot täsmää tiettyyn suuntaan tarjoten siten suuremman signaalivoimakkuuden kohti käyttäjää.

Paitsi edut edellä, Wireless N reitittimet pystyvät toimimaan kaksi erillistä taajuusalueilla; 2. 4GHz yhtye ja 5 GHz: n kaistan. Wireless G reitittimet miehittää jo ruuhkainen 2. 4GHz yhtye ja ovat varsin herkkiä häiriöille muista laitteista, jotka käyttävät samaa kaistaa. Wireless N reitittimet antaa käyttäjälle joustavuutta, jotta hän voi joko mennä 5Ghz bändi paremman toiminnan tai jäädä 2. 4GHz yhteensopivuuden.Ottaa oppinut kaikki edut Wireless N reitittimet, on tärkeää tietää, että reititin on vain yksi osa yhtälöä. Tarvitset myös olla Wireless N mukainen sovitin tietokoneeseen. Langattoman G sovitin tyhjäksi kaikki edut, että te hyötyvät. Tietyt ominaisuudet, kuten toimivat 5Ghz bändi, edellyttävät myös, että jokainen kytkentälaite olemaan Wireless N mukainen.

Yhteenveto:

1. Wireless N reitittimet ovat nopeampia kuin Wireless G reitittimet.
2. Wireless N reitittimet käyttävät MIMO taas Wireless G reitittimet Don 't.
3. Wireless N reitittimet pitkäjänteisemmin kuin Wireless G reitittimet.