Ero Apex ja Apex LiteApex vs Apex Lite

Apex ja Apex Lite ovat molemmat AquaController laitteita Neptune Systems. Apex Lite on uudempi versio perus Apex AquaController järjestelmä, joka on tuotu markkinoille joitakin pieniä muutoksia. Molemmat ohjaimet käyttää samaa ohjelmistoa, samaa tapauksissa ja ovat yhteensopivia saman lisävarusteita. On kuitenkin olemassa joitakin merkittäviä eroja näiden kahden järjestelmän.

Pohja Apex Järjestelmä tukee kolmea antureista, joka sisältää: temp + kaksi antureista (1PH + 1PH tai ORP). Apex Lite-moduuli on suunniteltu tukemaan vain kaksi antureista; temp + yksi anturi (PH tai ORP). Apex Lite järjestelmä tulee yhdellä temp anturi. Jotta Apex Lite samanlainen pohja Apex järjestelmä, lisäksi koettimia on hankittava erikseen.

Pohja Apex järjestelmä tarjoaa neljä muuttuva jännite portteja, joita voidaan käyttää joko hallittavissa pumppuja kuten Tunze tai himmennettävä valaistus kuten VHO liitäntälaitteet. Apex Lite doesnt 't tulevat muuttuva jännite porttia ohjaamiseksi Tunze pumppuja tai VHO liitäntälaitteet. Jälleen nopeussäätöiset satamat on ostettava erikseen tehdä Apex Lite yhtä pystyy kuin kärki. On olemassa kaksi vaihtoehtoa saatavilla markkinoilla vaihtelevan nopeus portteja. Jos etsit Aqua Illumination (AI) LED-valaisimet, VDM moduuli on hyvä vaihtoehto, koska se tulee neljä vaihteleva nopeus porttia. Toinen vaihtoehto on Aqua Surf joka on neljä vaihteleva nopeus satamissa, mutta ei tue himmennettävä valaistus.

Apex Lite on niputettu yhteen Apex Lite perusyksikkö, yksi kuuden tuuman Aquabus kaapeli, yksi Apex näyttömoduuli, jossa on kymmenen tuuman Aquabus kaapeli, yksi lämpötila-anturi, yksi EnergyBar 8, ja yksi omistaja 'käsikirjan. Apex System sisältää yhden Apex perusyksikkö, yksi Standard Grade pH-anturi, yksi lämpötila-anturi, yksi kuuden tuuman Aquabus kaapeli, yksi EnergyBar 8, yksi Apex näyttömoduuli, yksi kymmenen tuuman Aquabus kaapeli, ja yksi omistaja 'käsikirjan.

Lisäksi poistamalla neljä nopeussäätöisten porttia ja toinen koetin (PH / ORP), Apex Lite järjestelmä on edelleen sama laajennettavuus ja ohjelmisto-ominaisuuksia kuin Apex järjestelmän. Molemmat järjestelmät näyttävät identtiset, hallussaan täsmälleen samaa muistia ja verkon settings.The pohja Apex järjestelmä on hinnoiteltu $ 499,95 tavallisella pH-anturi mukana. Apex Lite-järjestelmä on saatavilla markkinoilla hintaan $ 369,95 ilman pH-anturi.

Yhteenveto:

1. Apex tukee kolmea antureista taas Apex Lite tukee vain kahta antureista. Kärki

sisältää yhden temp + kaksi antureista (1PH + 1PH tai ORP), kun taas Apex Lite järjestelmä

sisältää vain yhden temp anturi.2. Apex on neljä vaihteleva nopeus porttia taas Apex Lite ei sisällä nopeussäätöiset

satamissa.

3. Apex on enemmän ominaisuuksia kuin Apex Lite järjestelmän.

4. Apex tukee kontrollointia Tunze pumppujen tai valaisimia (0-10V

himmennys valvonta) taas Apex Lite ei tue Tunze pumput ja valaistus

liitäntälaitteet hallita.

5. Apex Lite on halvempaa kuin pohja Apex järjestelmään. Apex Lite on saatavilla hintaan $ 369,95