Ero HTC Sensation ja HTC Inspire 4GHTC Sensation vs. HTC Inspire 4G

HTC on ollut kuvallisia konekivääri Android-puhelimissa parin viime vuoden aikana. Kaksi niiden uudempia malleja ovat Sensation ja Inspire 4G. Ovat vain 3 kuukauden välein, se tuntuu näyttää olevan ei paljon erilainen näiden kahden välillä. Ja näyttää siltä, ​​että tapa ensi silmäyksellä. Mutta merkittävin ero Sensation ja Inspire 4G on konepellin alla. Inspire 4G on varustettu Snapdragon piirisarja 1GHz prosessori, joka oli kärjessä karkeasti vuosi sitten. Mutta nyt, yhden ytimen prosessorit pidetään sub-par. Sensation on parantunut Snapdragon piirisarja dual core prosessori, joka kellotetaan vieläkin suurempi 1. 2Ghz. GPU piirisarja on myös parannettu nopeampaa grafiikkaa.

Parannettu laitteisto HTC Sensation olisi varmasti heijastuu laitetta käytettäessä, kun 'd saada nopeammin vastauksen ja harvemmin viiveitä. Mutta konkreettisin vaikutus enemmän laskentatehoa on kyky tallentaa videoita suuremmalla resoluutiolla. Vaikka molemmat Sensation ja Inspire 4G on identtiset kameroita, vain Sensation voi tallentaa 1080p videoita. Inspire 4G on vain pystyy tallentamaan 720p sillä näin sen CPU pystyy.

Muita eroja Sensation ja Inspire 4G on poisjättäminen edessä päin kamera jälkimmäisessä. Tämä tarkoittaa sitä, että vain Sensation, eikä Inspire 4G, voi tehdä videopuhelut. Edessä päin kamera voidaan käyttää myös ottaa turhuutta laukausta ja muissa sovelluksissa kuin hyvin.

Lopuksi, HTC päättänyt, että sisäinen muisti ei ole kovinkaan tärkeä enää, koska muistikortti tarjoaa paljon säilytystilaa. Vaikka Inspire 4G on 4G sisäistä muistia täydentää 8GB muistikortti, Sensation on turvauduttava enemmän 8GB muistikorttia sen sisäinen muisti on supistettu vain 1GB.Tietenkin parempi silmälasit tulee suurempi hintalappu. Mutta paljon nopeampi prosessori, se näyttää olevan sen arvoista.

Yhteenveto:

1. Sensation on enemmän laskentatehoa kuin Inspire 4G
2. Sensation voi tallentaa 1080p videota, kun Inspire 4G voi ottaa vastaan ​​vain 720p
3. Sensation on edessä päin kameraa, kun Inspire 4G doesnt 't