Ero jako ja HotspotMukaan American Heritage? Sanakirja Englanti kieli, lieka viittaa köysi, ketju, hihna, tai johto pitää eläimen tietyllä alueella. Yhteydessä mobiiliteknologia, joka yhdistää matkapuhelimen kannettavaan USB-kaapelilla kutsutaan jaon. Tethering voidaan tehdä käyttäen erilaisia ​​medioita, kuten Wi-Fi, Bluetooth tai USB. Tethering yleensä mahdollistaa jakamisen internet-yhteyden yhdestä laitteesta toiseen. Kaikki nykyaikaisen matkapuhelimen käyttöjärjestelmissä on tethering mahdollisuus jakaa internet. Windows, Android ja iOS ovat sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotta jaon yli USB, Bluetooth ja Wi-Fi. Kun Internet-jako on tehty kautta Wi-Fi, se tunnetaan myös mobiili hotspot.

Kuva. 1: Tethering tarkoittaa kirjaimellisesti kiinniottamiseksi puhelimen tietokoneeseen USB toimimaan USB-modeemina.

Kuva. 2: Hotspot on teko luoda langaton verkko, johon puhelin toimii modeemina / reititin.

Approaches to jako

Mobile hotspot on kaikkein leviävä lähestymistapa jaon. Se on helppo asentaa, ja läsnäolo Wi-Fi moduulit useimmissa laitteissa tekee vaadi ylimääräisiä komponentteja.

Tethering Bluetoothin kautta on suhteellisen vaikea asentaa ja myös nopeus on alle Wi-Fi. Tällä hetkellä Bluetooth-jakaminen ei useinkaan vaikka se oli yleinen ennen Wi-Fi tuli laajalti saatavilla.

Tethering yli USB on erittäin nopea ja virrankulutus on vähäistä, koska laite voidaan ladata USB. Kuitenkaan ole monet laitteet tukevat tätä USB-jakaminen ominaisuus. Lisäksi se tarvitsee erityisiä ohjaimia tai ohjelmistoja molemmin puolin ja todennäköisesti joitakin kokoonpano tavaraa.

Yhteyskäytännöt ja vaatimukset

Tethering yleensä käyttää NAT (Network Address Translation) jakaa internet. Tässä tapauksessa ainoastaan ​​laite, joka on yhteydessä internetiin (joka sen internet-yhteys on jaettu) on julkinen IP. Muita liitettäviä laitteita jaon on oma IP ja tekniikkaa kutsutaan NAT käytetään tunnistamaan eri laitteita näkökulmasta tarkasteltuna yhden julkisen IP.

Mobile kuormittajat tarjotaan eri puhelintoimittajat koostuvat sovitin tai laite, jonka avulla tietokoneen käyttäjät voivat kytkeä Internetiin missä he sattuvat olemaan. Mobile kuormittajat edistetään vaihtoehtona perinteisin menetelmin puunkorjuun päälle lähiverkon tai muun langattoman verkon tietokoneelta. Vaikka mobiili kuormittajat voitaisiin käyttää muunlaisia ​​laitteita, ne ovat yleisimmin liittyy kannettavien tietokoneiden, koska kannettavat tietokoneet ovat eräänlainen 'hybridi' laite, joka voi kulkea, mutta doesnt 't yleensä tulevat sisäänrakennettu mobiili langaton .Sen lisäksi laitteisto, nykyään, ohjelmistot sekä luoda kuormittajat. Software kuten Connectify Virtual Router? ja myös sisäänrakennettuja työkaluja käyttöjärjestelmien avulla voit jakaa Internet kääntämällä Wi-Fi-moduuli kannettavan tietokoneen tai matkapuhelimen osaksi virtuaalinen hotspot.

Provider mallit-jaon ja Hotspot

Toinen perustavanlaatuinen ero tethering ja hotspot on tuottajamallien. Useimmat teleoperaattorit tarjoavat mobiili kuormittajat myydä laatikko tai sovittimen kiinteään hintaan, ja tarjota mobiili hotspot palvelu kuukausittain. Kanssa tethering, tarjous voi liittyä yksinkertainen liittimet kytkeä olemassa olevaan mobiili langaton laite kannettavaan ilman kuukausittaista maksua. Kuitenkin mobiili kuormittajat näyttävät olevan suosittu vaihtoehto, koska mukavuussyistä.

kustannustekijöitä

Kun on mahdollisuus käyttää joko yhtä näistä palveluista, sinun kannattaa harkita mahdollisia kustannuksia. Jos käytät tethering internetiä, voit joutua maksamaan jokaisesta kilotavun tietoa, joka siirretään matkapuhelinverkon kautta. Jos käyttää Internetiä usein, tämä saattaa merkitä jopa suuri kuukausittain laskun matkapuhelimeesi. Vertailun vuoksi perinteinen hotspot, Internetiä voidaan käyttää niin paljon kuin haluat ilman huolta tietojen määrää, että olet päästä. Omistaja hotspot maksaa kuukausittaista palvelumaksua internetiin palveluntarjoajan.

Tyypillisesti mobiili hotspot doesnt 't tulevat sopimuksia ja maksuja. Paras niistä ovat pay-as-you-käyttää, joten maksat vain käyttämäsi tiedot, ja lisää tarvittaessa. Liikenteenharjoittajat jolla on paras peitto ja nopeus ( Verizon Wireless, esimerkiksi) ovat yleensä kallein, ja voi vaatia sopimuksen. ne, joilla on parhaat hinnat ja arvo (Karma, FreedomPop jne) joskus kärsivät vähemmän kuin-tähtien kattavuus ja nopeus.

liitännän saatavuus

Wi-Fi-löytyvät julkisilla paikoilla sekä yksityisissä paikoissa. Nykyään monet julkiset paikoissa maailmassa, kuten lentokentillä, kaupat, ravintolat, hotellit, sairaalat, kirjastot, yleisöpuhelimet, rautatieasemilla, koulut ja yliopistot ovat kuormittajat. Monet tarjoavat vapaa pääsy internetiin, kun on olemassa kaupalliset samoin. Kuormittajat voidaan asetella kotona sekä yksinkertaisesti liittämällä langattoman reitittimen Internetiin ADSL tai 3G. Tämä on kaikkein leviävä käytetty menetelmä näinä päivinä jakamaan internet-yhteys kotona politiikan eri laitteissa.

Edut Mobile Hotspot yli jako

Koska teknologiatarjonta, mobiili kuormittajat on useita etuja jaon.

Data kaistanleveys: Kun mukana työssä, joka kuluttaa paljon kaistanleveyttä, voit purkaa tilanteessa, jossa ylität tiedonsiirron rajat. Käyttämällä hotspot on yksi ensimmäisistä vaihtoehdoista tässä skenaariossa.

Puhelin 's akku: Käyttäen hotspot tarkoittaa koskaan kuluttaa akkua vain, koska et tarvitaan hakemaan työtä. Tämä tulee hyötyä paremmin pitkäaikaisessa käytössä, koska et' eivät ole verottaa puhelinta vain pysyä yhteydessä.

Käyttämällä useita laitteita: voit luotettavasti lieka useita laitteita. Vaikka voit lieka useita laitteita puhelimeen, sitä enemmän voit lisätä, sitä huonompi kokemus yleensä on. Vaikka useimmat kuormittajat laittaa rajoitettu määrä laitteita voidaan kytkeä, voit aina kytkeä enemmän kuin yksi tai kaksi ilman suorituskyvyn ongelmia.

Työ jatkuvuus: Tethering on altis toistuville puhelumenetyksiä varsinkin kun käytetään pitkiä. Tämä liitetään yleensä laiteohjelmiston käytetty. Samoin jopa 'rajaton' tietoa plansdepending on carrierget kuristaa tietyn pisteen jälkeen. Kuormittajat ovat paremman luotettavuuden kanssa lisäetu, että maksat-as-you-käyttöön.

Valitsemalla välillä data ja ääni: Tämä vaihtelee operaattorin, mutta Verizon Wireless ja Sprint, tethering (3G-, ei kautta LTE) ristiriidassa puhuu puhelimeen. Vaikka puhelin voi soida, tiedot olisi irrotettu hetki vastata siihen ja päinvastoin.