Ero FLA ja SWFFLA vs SWF

Flash, hallitseva käytetty ohjelmisto laskemisesta mediasisältöä verkossa, on muutamia erilaisia ​​tiedostopäätteet. Kaksi näistä laajennukset ovat FLA ja SWF. Tärkein ero niiden välillä on se, mitä niitä käytetään. FLA on laajennus käytetään Flash-tiedoston, joka on luotu. Se sisältää resursseja, kuten kuvia, ääniä, ja muut tarvittavat materiaalit lopullista flash-tiedoston. Vertailun vuoksi SWF (Small Web Format) on viimeistelty tiedosto, joka on valmis julkaistavaksi. Kun julkaistaan ​​SWF-muodossa, Flash-tiedosto voidaan nyt avata yleisemmin asennettu Flash-soitin, joka ei ole kykyä avata FLA-tiedostoja.

Koska FLA tiedostot sisältävät erilaisia ​​resursseja voidaan käyttää lopullisessa Flash-tiedosto, resursseja ei muunneta tai optimoitu mitään. Optimointeja vain tehnyt kerran julkaiset SWF tai muita Flash-muodossa. Tämä tehdään sen varmistamiseksi, että mahdollisimman vähän laadun heikkenemistä koetaan. Myös kaikki resurssi tallennettu FLA-tiedoston, mutta isn 't todella käytetty sovellus, ei saa siirtää yksinomaan SWF aikana päättämisprosessi. Tämä tapahtuu niin, että tiedoston koko SWF on pidettävä mahdollisimman pienenä. Tämä on tarpeen minimoida latausajan sivuja kuin se suoraan liittyy tyydyttävällä tavalla vierailija sivustoon.

Jos luot SWF tiedoston FLA-tiedoston, sinun ei pitäisi poistaa FLA-tiedoston, koska haluat ehkä tehdä joitakin muutoksia SWF-tiedoston. SWF-tiedosto ei enää ole muokattavissa, ja vaikka se on mahdollista, se silti järkevää käyttää lähdetiedoston koska se antaisi parasta laatua. On olemassa ohjelmia, jotka muuntavat SWF-tiedoston takaisin FLA, mutta tuloksena tiedosto on usein läheskään niin hyvä kuin alkuperäinen FLA tiedosto. Optimoinnit tehty muuntaa FLA SWF tuloksen hävittää tietoja, joita ei voi palauttaa kääntämällä prosessi.Yhteenveto:

1. FLA on laajennus Flash muokkausta SWF on valmista ja julkaistu teos.
2. SWF voidaan avata Flash-soittimen mutta FLA voi 't.
3. FLA pitää raaka tiedostoja, kun SWF on jo optimoitu verkossa.
4. Tiedostot FLA kirjastossa, joita ei käytetä voitti 't get mukana SWF.